hirdetés

Szabad helyek az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyén

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)  az Unilever Magyarország Kft.-vel újra elindította őszi séfműhelyét a Szövetség tagjai részére, amelynek keretén belül a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.

hirdetés

Az első találkozóra szeptember 30-án került sor, ahol Gendur András, az MSZÉSZ gasztronómiai társelnökének köszöntője után Varju Viktor és Várszegi Zsolt séfek 6 fogásos menüt főztek a „The Vegetarian Butcher” alapanyagokból a résztvevő séfeknek, F&B szakembereknek.

A következő alkalommal, október 20-án Budapesten is a „The Vegetarian Butcher, reggelitől a vacsoráig” lesz a tematika. A kóstolás mellett lehetőség lesz a közös ötletelésre, eszmecserére, tapasztalatok megosztására.

Regisztráció This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen a részvevő nevének, e-mail címének megadásával.

Jelentkezési határidő: 2021. október 15., 10 óra

A részleteket a regisztráció visszaigazolásával küldik a szervezők.

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk