hirdetés

Szabad helyek az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyén

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)  az Unilever Magyarország Kft.-vel újra elindította őszi séfműhelyét a Szövetség tagjai részére, amelynek keretén belül a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.

hirdetés

Az első találkozóra szeptember 30-án került sor, ahol Gendur András, az MSZÉSZ gasztronómiai társelnökének köszöntője után Varju Viktor és Várszegi Zsolt séfek 6 fogásos menüt főztek a „The Vegetarian Butcher” alapanyagokból a résztvevő séfeknek, F&B szakembereknek.

A következő alkalommal, október 20-án Budapesten is a „The Vegetarian Butcher, reggelitől a vacsoráig” lesz a tematika. A kóstolás mellett lehetőség lesz a közös ötletelésre, eszmecserére, tapasztalatok megosztására.

Regisztráció This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen a részvevő nevének, e-mail címének megadásával.

Jelentkezési határidő: 2021. október 15., 10 óra

A részleteket a regisztráció visszaigazolásával küldik a szervezők.

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk