Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo

Ha a korlátozások engedik, április végén nyit a Monyo Land a X. kerületben átlag heti két koncerttel.

Még az első hullám után, 2020 nyarán beszélgetett testvérlapunk, a Kreatív a Monyo csapatával arról, hogyan vészelte át a kocsmák bezárását, a bezárkózást a kisüzemi sörfőzde, és már akkor szóba került, hogy 2021 a költözésről szól majd a cég számára.

Most kiderült, hogy az új főzde egyben szabadtéri szórakozóhelyként lép be a budapesti éjszakai életbe, Monyo Land néven, a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében. Veres Péter, a Monyo Land rendezvényszervezője, és Németh Antal, társtulajdonos online sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik be a koncerthelyszínt, ahova maximum 1500 főt engednek majd be.

Ha a járványhelyzet engedi, heti két koncerttel terveznek hétvégenként, a fellépők között pedig már biztosan ott lesz a Bëlga, a Carson Coma, a Péterfy Bori & Love Band, a Ricsárdgír vagy a Lóci játszik. A helyszínre buszos különjárat is indul, de tömegközlekedéssel a Kökitől is rövid buszút vezet a főzdéhez. A kerékpárral érkezőknek nagy befogadóképességű tárolót is kialakítanak.

{youtube|id=9t_UA8HazcE|width=580}

Az új helyszín nem csak esti koncerthelyszín lesz, hiszen a Monyo taproomot is nyit 32 csappal az új helyszínen, és lesznek szervezett főzdelátogatások, illetve bérelhető termek is cégek, rendezvények számára. Újdonságként péküzemet is nyit a Monyo a helyszínen.

A Monyo Land megnyitását videós reklámkampány előzi majd meg februártól kezdődően, ebben a márka nagykövete lesz Sena, Papp Szabi és Szirmai Gergő is.

Bár a helyszín maximális befogadóképessége 1500 fő, amennyiben az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a MONYO Land ez esetben is megnyitja kapuit, az aktuális szabályokat betartva.

 

Forrás: Kreatív Online


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.