hirdetés

Személyi változás a METRO Igazgatótanácsában

Október 1-től dr. Kápolna Beáta személyében újabb női vezető csatlakozik a METRO Nagykereskedelem Igazgatótanácsához. Ezzel a hazai szakemberek száma is nőtt a nemzetközi cég élén: Thierry Guillon-Verne vezérigazgató munkáját októbertől négy magyar felsővezető segíti. Dr. Kápolna Beáta beszerzési igazgatóként támogatja a nagykereskedelmi stratégiai átalakulást megvalósító METRO irányítását.

hirdetés

Korábbi pozíciójában dr. Kápolna Beáta friss és ultrafriss áru beszerzési osztályvezetőként a METRO két legsikeresebb termékköre kínálatának magas minőségéről és folyamatos fejlesztéséről gondoskodott, így alkalma volt közvetlen kapcsolatot teremteni a hazai és nemzetközi beszállítói piaccal egyaránt. Az anyavállalat METRO AG kiemelt figyelmet fordít a tehetséges vezetők tudatos fejlesztésére csakúgy, mint a női vezetők előrelépési lehetőségeinek megteremtésére – erre nézve különböző programok folynak a vállalaton belül.

dr. Kápolna Beáta
dr. Kápolna Beáta
 

Dr. Kápolna Beáta 2020 óta tagja a kibővített Igazgatótanácsnak, és fontos szerepet töltött be eddig is a többcsatornás nagykereskedelmi értékesítési stratégia bevezetésében és alkalmazásában. A vállalati stratégiával összhangban Beáta célja egy átgondolt, adatelemzésen és a vásárlások pontos lekövetésén alapuló, a trendekhez és a piachoz illeszkedő termékkínálat biztosítása minősített, megbízható beszállítóktól. A Business Superbrands díjjal elismert METRO Nagykereskedelem termékkínálatban számos specialitás mellett folyamatosan fejlesztett saját márkás szortiment is található, mely a jövőben is nagy hangsúlyt kap a vendéglátóipar és a kiskereskedők igényeinek kiszolgálásában.

A most kinevezett felsővezető elődje, Alexis Jean-Pierre Maudelonde, korábbi beszerzési igazgató, a METRO életében a jövőben egyre nagyobb szerephez jutó virtuális piactér, a METRO Markets élén folytatja karrierjét, magánvállalkozásokért felelős kereskedelmi igazgatóként.

A METRO Magyarországot vezető öttagú Igazgatótanács 2023. október 1-től:

  • Thierry Guillon-Verne vezérigazgató
  • Dr. Kápolna Beáta beszerzési igazgató
  • Kaszás Helga People & Culture igazgató
  • Tóth-Korom Péter értékesítési igazgató
  • Vörös Szilárd pénzügyi igazgató

 

(forrás: METRO / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk