hirdetés

Új értékesítési igazgató a FELIX Kitchen&Bar élén

Ismert gasztronómiai szakember, Bosznai Károly tölti be a budai gasztrotophelyen ezt a fontos  pozíciót.

hirdetés

2019 második negyedévében nyitott meg az Ybl Miklós által tervezett, eredetileg szivattyúházként üzemelő épületében a FELIX Kitchen&Bar. Azóta teljes értékű kortárs művészeti térré nőtte ki magát, ahol a hangsúly a magas szintű gasztronómián, bárkultúrán, a minőségi alapanyagokon és a művészet iránti szenvedélyen van. Pozicionálásának fontos momentumai a kétszeres Wine Spectator borszaklap Award of Excellence díja, amivel a világ legjobb boréttermeinek nívós listájára kerültek fel, illetve a 2021-es Michelin-plate elismerése.

Bosznai Károly értékesítési vezető, FELIX
Bosznai Károly értékesítési vezető, FELIX
 

Bosznai Károly főiskolai évei alatt külföldön szerzett tapasztalatot a turizmus különböző területein, majd hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait látta el. Itthon nevéhez fűződik a Symbol Budapest gasztronómiai komplexum több egységének a beindítása, és a turisztikai szakma egyik fontos networking eseményének megszervezése.

Károly 6 évet töltött el a Buddha-Bar Hotel Budapest rendezvényigazgatójaként, ahol munkatársaival együtt szintén számos nemzetközi szinten is emlékezetes eseményt és rendezvényt valósított meg. Ezek közül is kiemelkedtek a F1 Magyar Nagydíj hétvégéjén megrendezésre kerülő after party-k, amelynek szervezése azóta is hozzá tartozik.

A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021 év végén ismét visszatért a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába a FELIX Kitchen&Bar értékesítési igazgatójaként. 

„Megtiszteltetés egy ilyen nemzetközileg elismert csapathoz csatlakozni. A célunk mind több emberrel és szegmenssel megismertetni a FELIX életérzést - az étterem történelmi épülete által kínált sokszínű lehetőségeket és a magas gasztronómiai szolgáltatásokat - valamint a Vendégeink részére a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani.”, mondta kinevezése kapcsán.

Elérhetőségei:  Bosznai Károly    tel: +36 20 776 2327

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk