Új értékesítési igazgató a FELIX Kitchen&Bar élén

Ismert gasztronómiai szakember, Bosznai Károly tölti be a budai gasztrotophelyen ezt a fontos  pozíciót.

2019 második negyedévében nyitott meg az Ybl Miklós által tervezett, eredetileg szivattyúházként üzemelő épületében a FELIX Kitchen&Bar. Azóta teljes értékű kortárs művészeti térré nőtte ki magát, ahol a hangsúly a magas szintű gasztronómián, bárkultúrán, a minőségi alapanyagokon és a művészet iránti szenvedélyen van. Pozicionálásának fontos momentumai a kétszeres Wine Spectator borszaklap Award of Excellence díja, amivel a világ legjobb boréttermeinek nívós listájára kerültek fel, illetve a 2021-es Michelin-plate elismerése.

 

Bosznai Károly főiskolai évei alatt külföldön szerzett tapasztalatot a turizmus különböző területein, majd hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait látta el. Itthon nevéhez fűződik a Symbol Budapest gasztronómiai komplexum több egységének a beindítása, és a turisztikai szakma egyik fontos networking eseményének megszervezése.

Károly 6 évet töltött el a Buddha-Bar Hotel Budapest rendezvényigazgatójaként, ahol munkatársaival együtt szintén számos nemzetközi szinten is emlékezetes eseményt és rendezvényt valósított meg. Ezek közül is kiemelkedtek a F1 Magyar Nagydíj hétvégéjén megrendezésre kerülő after party-k, amelynek szervezése azóta is hozzá tartozik.

A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021 év végén ismét visszatért a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába a FELIX Kitchen&Bar értékesítési igazgatójaként. 

„Megtiszteltetés egy ilyen nemzetközileg elismert csapathoz csatlakozni. A célunk mind több emberrel és szegmenssel megismertetni a FELIX életérzést - az étterem történelmi épülete által kínált sokszínű lehetőségeket és a magas gasztronómiai szolgáltatásokat - valamint a Vendégeink részére a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani.”, mondta kinevezése kapcsán.

Elérhetőségei:  Bosznai Károly    tel: +36 20 776 2327

[email protected]

Forrás: Turizmus Online


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.