hirdetés

Évek óta ugyanaz a budapesti hotel a nyerő a Condé Nast olvasóknál

A világ egyik vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveller az idén is összeállította a legjobb hotelek toplistáját. Az Aria Hotel Budapest a régió első számú szállodái között eddig mindig a csúcson szerepelt: 2016 után az idén már másodszor zsebelte be az aranyérmet, míg tavaly ezüstéremmel díjazták a vendégek. A Condé Nast Traveller listavezető helyein szerepelni azért is hatalmas elismerés, mert a döntést maguk az utazók hozzák meg saját élményeik alapján. Idén közel 430 000 olvasó töltötte ki az értékelést.

hirdetés

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection szállodacsoport 2015-ben nyílt budapesti tagja. A tematikus hoteleiről és egyedi karakterű épületeiről ismert márka hangsúlyos New York-i és torontói jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióban terjeszkedik. A Condé Nast Traveller idei toplistáján a luxusmárka egy másik, szintén zenei tematikájú szállodája is elismerésben részesült: az 51 szobás prágai Aria Hotel a tavalyi 19. helyezés után a 7. lett a régiós rangsorban.

A több mint három évtizede fennálló, számos díjjal kitüntetett Condé Nast Traveller az utazók körében a hitelesség szimbóluma. Egyedi hangvétele mellett olvasói a releváns információkért és inspiráló tartalmaiért kedvelik. A komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban. A Readers’ Choice Awards különlegessége, hogy nem szakmai zsűri, hanem maguk az olvasók választanak és pontoznak – valódi utazási élményeik alapján.

Adele Gutman, a Library Hotel Collection szállodalánc alelnöke a díjak kapcsán hangsúlyozta: "A Condé Nast Traveller a világ egyik legelismertebb, legmegbízhatóbb turisztikai szaklapja – egy fórum, ahol az utazók következő útjukat tervezik, úticélokat ismernek meg és autentikus utazási élménybeszámolókból inspirálódnak. Rendkívül megtisztelő az olvasók elismerése, amely azt bizonyítja, hogy emlékezetes élményt tudunk nyújtani a hozzánk látogatóknak.”

A Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards régiós aranyérme két éven belül már az Aria Hotel Budapest ötödik rangos elismerése. 2017 januárban a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-on a Világ Legjobb Szállodája címet söpörte be a legnagyobb utazási oldal látogatóinak értékelései alapján. Az utazási szektor egyik legjelentősebb elemzője, a ReviewPro pedig a világ hatodik legjobb luxusszállodájának választotta a budapesti Aria Hotelt 2,7 millió vendégértékelés elemzése alapján, míg az Ariat üzemeltető hotelcsoport, a Library Hotel Collection a világ elsőszámú kis luxusbrandje címet érdemelte ki.

Az idén áprilisban a Condé Nast már külön értékelte az Aria Hotel Budapest tetőbárját is, a világ 10 legjobb tetőteraszának egyikeként megnevezve a High Note Skybar-t. A hotelben található, 2015-ben Európa legjobbjának választott Harmony Spa, amelynek hivatalos szépségnagykövete, a világhírű magyar modell, Mihalik Enikő, pedig a World Luxury Spa Awards 2018 versenyén Magyarország Legjobb Spa-ja díjat nyerte el.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk