hirdetés

Ide került az Eventrend szállodai portfóliója

Bár még hivatalosan nem érkezett ezzel kapcsolatos közlemény az érintettektől, azonban biztos forrásból tudjuk, hogy az eddig Eventrend átal üzemeltetett hazai vidéki szálláshelyek egy tapasztalt, professzionális üzemeltetői csoporthoz kerültek 2022. október 1-vel, és ez nem más, mint a Hotel & More cégcsoport, Klemm Balázs vezetésével.

hirdetés

Az Eventrendtől a Hotel & More üzemeltetésébe átkerült szállodák a következők: a Siófoki Residence, a siófoki Active Holiday Hotel, a ráckevei Duna Relax, a noszvaji Oxigén Family, valamint a szintén Noszvaji Tündérkert Hotel.

Új üzemeltetőnél a Siófoki Residence is
Új üzemeltetőnél a Siófoki Residence is
 

A Hotel & More elődje egy 2008-ban, Service4You néven alakult cégcsoport, amely azért jött létre, hogy professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartozó szállodák tulajdonosainak és operatív munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék, olvasható honlapjukon.

2017 nyarán az alapítók közös megegyezéssel úgy határoztak, hogy más-más irányban, eltérő elképzelésekkel folytatták a közösen megkezdett munkát. Ennek eredményeképp Klemm Balázs alapító Hotel and More Holding néven lépett tovább, és folytatta a már megkezdett szállodaüzemeltetési, stratégiai tanácsadási, üzletfejlesztési tevékenységét és e mellett hotel célú ingatlanfejlesztések irányába is elmozdult. Boldizsár Zoltán pedig, a cég másik alapítója Service4You néven folytatta tovább a cég addigi evékenységét.

A Hotel & More cégcsoporthoz mostantól 29 szálloda és apartmant tartozik, köztük olyanok is, amelyeket határon kívül üzemeltetnek.

Klemm Balázs
Klemm Balázs
 

A cégcsoport alapító-vezérigazgatója Klemm Balázs, aki korábban számos hotelben dolgozott különböző pozíciókban, majd később a Rege és az Európa szállodák értékesítési igazgatójaként dolgozott, 2008-ig pedig ugyanitt igazgatói pozíciót töltött be. 2009 és 2017 között a Service4You Szállodaüzemeltetési Kft. tulajdonos-ügyvezetője volt, alapítótársával való szétválásuk után, 2017-től a Hotel & More Holding vezérigazgatója. 

 

 

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk