hirdetés

Karácsonyi fény és zene az Aria Hotel Budapestben

A Royal Opera House idei évadának "A diótörő" című előadásával és Nyári Károly adventi koncertjével debütál a Café Liszt zenei programja az Aria Hotelben.

 

hirdetés

A New York-i Library Hotel Collection-höz tartozó, zenei tematikájú butik szálloda, az Aria Hotel Budapest karácsonyi fényeinek ünnepélyes felkapcsolásával együtt jelentette be, hogy az épületében működő Café Lisztben a jazz, klasszikus, opera és könnyűzene műfajok kimagasló képviselőivel indítanak koncerteket.

 

Az új zenei program részeként, elsőként Nyári Károly december 15-i adventi koncertje kerül megrendezésre; ahol a megszokott több ezer fős koncertekhez képest, intim közelségben hallhatja a közönség Magyarország legismertebb énekes zongoristáját. A korábban Frank Sinatrával, Phil Collins-szal, Michael Jacksonnal és Luciano Pavarottival is fellépő előadóművész a világvárosi klubok világába repíti el a hallgatókat klasszikus dalokkal és jazz sztenderdekkel.

 

A különleges koncert mellett, decemberben a szálloda magas szintű hang- és vetítéstechnikával felszerelt mozitermében a londoni Royal Opera House idei évadának élő A diótörő című balett produkcióját mutatják be. A Royal Ballet előadásában látható műholdas közvetítés felvételét a szálloda 11 alkalommal tűzte műsorára.

"A kiváló zenei élmények után jellemző, hogy a közönség nem szeret hazamenni, folytatni szeretné az estét. A Café Lisztben arra készülünk, hogy finom fogásokat és italokat szolgáljunk fel menünkből a nálunk szórakozó közönségnek", mondta Marx Ferenc, az Aria Hotel igazgatója.

 

Az előadást elbűvölő havas jeleneteivel, bűvészmutatványaival Varró Zoltán designer tervei szerint megvalósult karácsonyi miliőben reggelivel együtt élvezheti a közönség a magas színvonalú vetítés- és hangtechnikával felszerelt moziteremben. A közvetítések szünetében interjúkban derül fény a kulisszatitkokra, illetve előre felvett mini dokumentumfilmek tudósítanak a parádés előadásokhoz vezető kőkemény próbafolyamat viszontagságairól. A Café Liszt az ínycsiklandó reggeli fogások mellett, két különleges téli meleg itallal készül: az ananászlé, tonkabab, vaj és fahéj felhasználásával készült Hot Buttered Pineapple-el és az ital Plantation Pineapple rummal készült alkoholos verziójával. A reggelit követően vagy az előadás szünetében, a szálloda cukrászának pekándiós répatortáját ajánlják, melyet fahéjas ganache-al tálalnak.

 

 

(forrás: zerocomagency.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk