hirdetés

Változás az MSZÉSZ titkárságán

Könnyid László MSZÉSZ elnök közleményben tájékoztatta a turizmusonline.hu-t, hogy Gaál Miklós a továbbiakban nem tölti be a szervezet főtitkár-helyettesi pozícióját, november 30-án Gaál Miklós munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt.

hirdetés

Az elnök, valamint Flesch Tamás megválasztott elnök megköszönték a főtitkár-helyettes eddigi szakmai munkáját és szakmába történő visszatéréséhez sok sikert kívántak.

Az MSZÉSZ az elkövetkező hónapokban kiemelten számít a távozó főtitkár-helyettes szakmai munkájára a HotelStars Union Nemzeti Védjegy egyik legfelkészültebb szakmai auditoraként, a szállodaminősítési rendszer iránt tapasztalható növekvő érdeklődés okán. Emellett Gaál Miklós a jövőben a szállodaipar területén keres új kihívásokat, elérhetőségei változatlanok.

A megüresedett főtitkári pozíció betöltésére a jelenlegi és a leendő elnök közös egyetértésben Sárvári-Deák Zsófia eddigi titkárságvezetőt kérték fel, aki a feladatot Kovács István leköszönő főtitkár támogatását és elismerését is bírva vállalta azt, január elsejei hatállyal, megbízott főtitkárként. Könnyid László a kinevezés kapcsán elmondta, egy váratlan helyzetben hoztak közös döntést a leendő elnökkel, Zsófia eddigi munkája, szorgalma,fiatal dinamizmusa, szakmai elkötelezettsége, az 50 éves Szövetség tagságával és szakmai partnereivel ápolt kiváló kapcsolata segíteni fogja a feladatok gyors átvételében,

Kovács István részmunkaidőben továbbra is segíti a feladatok egy részének ellátását, így a folyamatosság garantált.

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk