hirdetés
hirdetés

Hamarosan légitársasággá válik a Sólyom

Festik az alakuló magyar légitársaság első Boeingjét -  erről csípett el egy fotót az interneten a Népszabadság szemfüles újságírója. 

hirdetés

Bár sokan szkeptikusak, alighanem azoknak lesz igazuk, akik úgy vélik: mégiscsak légitársasággá válik a Sólyom, írja a lap, amely egy fényképmegosztó portálon bukkant rá arra a Bournemouth repülőtéren készült fotóra, amelyen már a Sólyom színeiben látható a cég első repülőgépe. A képen egészen pontosan azt látni, hogy a repülőt festik, és a függőleges vezérsíkon már jól kivehetően látszik a Sólyom emblémája. A tervek szerint ezen a héten, vasárnap délután érkezik Magyarországra a gép, amely magyar hatósági eljárásokat követően a HA-SHA lajstromjelet kapja. A lajstromozási eljárás után folytatódhat a Sólyom társaság különböző engedélyeinek kiadása, melyet követően a Sólyom Hungarian Airways Kft. valóban légitársasággá válhat, írja a lap.

(forrás: Népszabadság )
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk