hirdetés
hirdetés

Folytatja a Lufthansa járatok átvételét a Germanwings

Jövőre a Germanwings a düsseldorfi repülőtér egyik legnagyobb légitársaságává válik: a 2014. március 30-án életbe lépő nyári menetrend kezdetével a légitársaság számos útvonalat átvesz majd anyavállalatától, a Lufthansa-tól, és új célállomásokra is nyit járatot.

hirdetés

A Germanwings fokozatosan veszi át a Lufthansa valamennyi, a frankfurti és müncheni csomópontokon kívül eső németországi és európai útvonalát. Ennek érdekében a 2002-ben alapított légitársaság jelenleg 38 darab repülőgépből álló flottáját 87 darabosra bővítik. A légitársaság azzal a feladattal indul el „új Germanwings“-ként, hogy forradalmasítsa az európai diszkont repülési piacot, és ezáltal a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa ebben a szegmensben szerte Európában – beleértve Düsseldorfot is.

Az útvonalak átvételének első ütemében, amely a 2014-es nyári menetrend életbe lépésekor lesz esedékes, a Düsseldorfból Drezdába, Lipcsébe és Nürnberge tartó utasokat a Germanwings fogja szállítani heti 16 alkalommal.

 

2014. március 30-tól a Germanwings az alábbi európai célállomásokra kínál majd járatokat Düsseldorfból:

Úti cél Heti
járatszám
Úti cél Heti
járatszám
Úti cél Heti
járatszám
Barcelona  12 Bari  1 Bázel 12
Bastia/Korzika 1 Bilbao 7 Cagliari/Szicília 1
Cardiff  1 Catania/Szicília 4 Dublin  4
Dubrovnik  1 Genf  17 Heraklion  2
Ibiza 2 Izmir  1 Katowice  5
Lamezia Terme 2 Madrid  12 Milánó  23
Newquay/Cornwall 1 Olbia/Szardínia Palma de Mallorca 21
Prága 18 Split  3 Stockholm  12
Thessaloniki  4 Velence 7 Varsó 17
Zadar  1        

A légitársaság nyáron egy teljesen új márka- és termék koncepciót indított el, amely valamennyi utas számára lehetővé teszi az „à la carte repülést“. Az utasok össze tudják állítani a saját személyes igényeiknek leginkább megfelelő utazási csomagot, a kiegészítő szolgáltatásokat nem tartalmazó diszkont utazástól az extrákat és számos kényelmi szolgáltatást tartalmazó, magas szintű utazási élményig. Az Economy Class keretében a jövőben az „új Germanwings“ Düsseldorfból is három, különböző szolgáltatásokat tartalmazó tarifát kínál.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk