hirdetés
hirdetés

Indul a premium eco Havannába és Joburg-be is

A 2019-es nyári menetrend kezdetével bevezeti újabb két hosszú távú járatán a spanyol Iberia a premium economy osztályt. 

hirdetés

A turista és business között elhelyezkedő komfortosabb osztály a Madrid-Havanna, Madrid-Johannesburg járatokon  közlekedő A330-300-asokon debütál. A típuson így 29 business, 21 premium eco és 242 turista osztályú ülés lesz. Az Iberia premium economy-ja hozza az európai légitársaságokon már megszokott sztenderdeket. A sorok közt 94 centi a távolság, 40%-kal jobban hátradönthetők a szélesebb ülések, van lábtámasz, állítható a fejtámla, nagyobb az LCD, két csomag adható fel, bőségesebb és választékosabb a fedélzeti ellátás.

Az osztály, fotó: Iberia

Az Iberia premium economy-ja elérhető már a Bogota, Buenos Aires, Mexikóváros, Lima, Panamaváros, Quito, Santiago de Chile, São Paulo, Boston, Chicago, Miami és New York útvonalakon.

Szintén bejelentette a légitársaság, hogy jövő év júliusában és augusztusában heti tízszer repül a Madrid-Lima útvonalon. A Madrid-São Paulo útvonalon az A330-asok helyett A340-es típusok állnak forgalomba 2019 áprilisától.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk