hirdetés
hirdetés

Járvány előtti szinten a KLM karibi és dél-amerikai kínálata

A KLM Holland Királyi Légitársaság tovább bővíti járatai számát, a Karib-térségben és Dél-Amerikában a 2021/22-es téli menetrendi időszakban 17 célállomás lesz elérhető, köztük olyan városok, mint Port of Spain és Bridgetown - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

Bár több karibi, dél-amerikai országba sem lehet turistaként egyelőre beutazni és kötelező karantén vár az érkezőkre, több ország is nyitva áll a pihenni vágyók előtt. Aruba, Bonaire és Curacao is sárga besorolású, így a beutazás engedélyezett. A szabályok folyamatosan változnak, ezért a KLM azt javasolja, hogy a klm.traveldoc.aero oldalon foglalás előtt ellenőrizzék az utasok az érvényes előírásokat.

A KLM globális hálózatának kulcsszerepe van a járvány utáni fellendíülésben, ezért is tartotta fenn a légitársaság pandémia alatt a lehető legtöbb járatot. Akinek utaznia kellett, az megtehette, emellett az áruszállítás biztosítása, az egészségügyi segédeszközök célba juttatása is zavartalan volt. Ez a stratégia most megkönnyíti a KLM dolgát a járatszám további növelésében, amelyre akkor kerülhet sor, ha enyhülnek a beutazási szabályok.

Fotó:123.rf
Fotó:123.rf


A legfontosabb változások a hálózatban

- Már a 2021-es nyári menetrendben annyi célállomás érhető el (17) a Karib-térségbe és Dél-Amerikába, mint 2019-ben.

- Újdonságként a téli menetrendben Port of Spain (Trinidad és Tobago), valamint Bridgetown (Barbados) is felkerül a KLM térképére

- San José és Liberia (Costa Rica) eddig csak télen, most már a nyári időszakban is foglalható. Havannába és Fortalezába egyelőre nem közlekednek KLM-járatok.

- A csúcsidőszakban hetente 24 járat közlekedik Aruba, Bonaire és Curacao repülőterére, ez több, mint a 2019-es járatszám.

Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója azt mondta, rendkívül jó hír, hogy a karibi és dél-amerikai térségbe már több járat érhető el, mint a járvány előtt. Jelenleg a KLM a globális hálózaton a 2019-es kínálat 60 százalékát biztosítja, az utasforgalom pedig a járvány előtti szint 40 százaléka.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk