hirdetés
hirdetés

Még pont egy Ryanair sztrájk hiányzik a mostani légügyi káoszban

A Ryanair spanyolországi bázisú személyzete jobb munkakörülményeket követelve 12 napos sztrájkot helyezett kilátásba, írja a Guardian cikke nyomán a 24.hu portál.

hirdetés

A helyi szakszervezet szerint az általuk szabott feltételek teljesítésének hiányában a munkabeszüntetés még júliusban esedékes lesz, és mind a 10 spanyol repülőteret érinti majd, amit a fapados légitársaság használ.

Az Easyjet spanyol személyzete szintén kilenc napon át sztrájkol majd a hónapban.

 

Mindeközben a skandináv SAS légitársaság és pilótái megegyeztek, hogy hétfőig meghosszabbítják a tárgyalásokat. Ha nem jutnak egyezségre, akár ezer pilóta dőlhet ki a munkából hetekre Dániában, Svédországban és Norvégiában. Az emiatt bekövetkező esetleges járattörlések akár napi 30 ezer utast is érinthetnek.

A teljes hír ITT és ITT olvasható.

(forrás: Guardian / 24.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk