hirdetés
hirdetés

Megújulnak a kabinok és az ételkínálat az Air France-nál

Az utazási élmény további javítása érdekében felújítja mind a 12 Boeing 777-300-as fedélzetét az Air France, a business osztályra a legújabb, suite kialakítású ülések kerülnek. Az ételkínálat az eddigieknél fenntarthatóbb lesz - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

Az Air France a francia elegancia jegyében újítja meg a hosszútávú járatok teljesítésére használt Boeing 777-300-asok prémium kabinját, mert célja, hogy a folyamatos fejlesztésekkel a lehető legjobb utazási élményt nyújtsa ügyfeleinek.

Az üzleti osztály most alapjaiban újul meg. Az ülések három fő tulajdonsága, hogy közel két méter hosszú, teljesen vízszintes ággyá alakíthatók, mindegyik folyosókapcsolatos és a mozgatható ajtókkal rendelkező suite (lakosztály) kialakításnak köszönhetően zavartalan privát szférát biztosítanak. A középen elhelyezett ülések esetében a  privát szféra zavartalanságáról egy plusz panel is gondoskodik.Minden ülőhelyhez 17,3 hüvelyk képátlójú, 4K felbontású, tükröződésmentes érintőképernyő is tartozik, a szórakoztató tartalmakat zajszűrő technológiás fejhallgatókon keresztül lehet élvezni, de a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően az utasok a saját fejhallgatóikat is használhatják.

A Business osztály utasait az Air France hátulról megvilágított ikonikus logója, a szárnyas csikóhal fogadja. A légitársaság nagy figyelmet szentelt az osztály anyagainak megválasztására: pamut, csiszolt alumínium és francia cserzett bőr biztosít puha tapintású, kényelmes felületeket, amelyeken az Air France hagyományos, piros színű díszítése is helyet kapott.

Magával ragadó reklám a francia elegenciát és könnyedséget tükröző kis piros díszítésről. Lehet, hogy a hosszú piros az új kis fekete? Az Air France-nál biztosan...Az új business class szolgáltatás 2022 szeptemberétől fokozatosan válik elérhetővé az Air France Boeing 777-300-as gépein, amelyeken egyenként 48 ülőhelyet alakítanak ki az üzleti osztályon.

Ezzel egyidőben a prémium turista és turista osztály is megújul. Előbbiben az Airbus A350-eseken bemutatott, 96 centiméteres lábteret kínáló, 124 fokra dönthető, a korábbinál szélesebb, USB A és C csatlakozóval és zajszűrős fejhallgatóval ellátott ülések kerülnek. A turista osztály ülései 43 centiméter szélesek, 119 fokra dönthetők és 79 centiméter lábteret biztosítanak, emellett USB A csatlakozó is elérhető. Mindkét osztályon 13,3 hüvely képátlójú, 4K felbontású, Bluetooth-technológiával ellátott érintőképernyőket építenek be.A kabin minden részét az Air France klasszikus színeinek felhasználásával alakították ki: a tengerész kék és a fehér dominál, amelyeket piros szín egészít ki.

Az első felújított kabinú Boeing 777-300-as, a "Fontainebleau" idén ősszel New Yorkba teljesíti első járatát.

A fedélzettel együtt a fedélzeti kiszolgálás is megújul. Az Air France elkötelezett abban, hogy a hosszútávú járatok utasai fenntarthatóbb, helyi alapanyagok felhasználásával készülő menüt rendelhessenek. Az üzleti osztályon Michelin-csillagos séfek által összeállított menü a hagyományos fogások mellett vegetáriánus és hal ételeket is tartalmaz. A felszolgált menü minden osztályon A, vagy B tápépérték-besorolást kapott, vagyis magas tápértékű és rendkívül fontos a kiegyensúlyozott étrend szempontjából.Az Air France az év végétől minden Párizsból induló járaton biztosítja a vegetáriánus menüt, francia forrásból szerzi be a húst, tejtermékeket és tojást, a hal pedig fenntartható forrásból származhat, és minden fogás Franciaországban készül. A gyermekek számára a légitársaság kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készült ételeket kínál.

Az ételpazarlás csökkentése érdekében az Air France egyre szélesebb kör számára teszi lehetővé, hogy előre kiválaszthassa a menüt, a megmaradt ételeket jótékony szervezeteknek adja át, a fenntarthatóság jegyében az egyszer használatos műanyagok 90 százalékát 2023-ra lecseréli, a keletkező hulladékot pedig szelektíven gyűjti.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk