hirdetés
hirdetés

Sátor és folyosó Ferihegyen (frissítve)

A reptéri szolgáltatásokon spóroló fapadosok kedvében járó Budapest Airport sátrat építtetett az utasoknak a betonon.

hirdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, a fapados légitársaságok igényeinek megfelelve a Liszt Ferenc repülőtéren sátor és temperált hőmérsékletű folyosó épült. Ebben a sátorban várakozhatnak a fapados légitársaságok utasai járatuk indulására.

Emlékezetes, hogy a Ryanair nem volt hajlandó fizetni a „csápra állásért” és az utasok buszos szállításáért a fogadóépület és a repülőtér között, ezért utasaik már a nyáron a betonon gyalogolva, a tűző napon ácsorogva várták járatuk indulását.

A spórolós példa ragadósnak bizonyult, azóta az easyjet, a Wizz Air és a jet2.com is úgy döntött, ezt a költséghatékony megoldást választja. Az igényekre reagálva építette fel a hatalmas fehér sátrat és a temperált hőmérsékletű folyosót a repülőtér vezetősége, amelyet immár birtokukba is vettek a fapadosok utasai.

A Wizz Air szerint a sátorhasználatba inkább belekényszerültek, mint maguk választották volna. Daniel De Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere lapunknak így nyilatkozott: „Jelenleg a Budapest Airport nem engedélyezi a velünk szerződött buszoknak, hogy a diszkont légitársaságoknak kijelölt területen működjenek. Mivel vannak buszaink az utasok szállítására, biztosak vagyunk abban, hogy a reptér jobb megoldást fog találni a jelenleg felállított ideiglenes sátraknál. A Wizz Air együttműködött a repülőtérrel, amikor átköltöztünk a kettes terminálra az egyesről, és azt reméljük, hogy az utasaink által megszokott kényelmi színvonalat a jövőben is biztosítani tudjuk.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk