hirdetés
hirdetés

Továbbra is ingyen módosíthatók az Air France és a KLM repülőjegyei

Mindkét légitársaság meghosszabbította a jegyek átfoglalásával kapcsolatos, a járvány idején bevezetett intézkedésének hatályát, így az utasok továbbra is ingyenesen módosíthatják megvásárolt repülőjegyeiket.

 

hirdetés

Legújabb intézkedésükkel a légitársaságok a flexibilis jegyekre vonatkozó szabályokat hatályát jövő év március végéig meghosszabbították.

Ennek értelmében az utasok 2022. március 31-i indulási időpontig

- a jegy árkategóriájától függetlenül ingyenesen módosíthatják az utazás időpontját, vagy a célállomást, vagy

- teljes visszatérítést kérhetnek. Ha a jegy árkategóriája ezt nem teszi lehetővé, akkor kupont kérhetnek, amelyek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, de ennek visszatérítését bármikor kérhetik.

AdobeStock
AdobeStock
 

Akik közvetlenül az Air France-tól, KLM-től vásárolták a jegyüket, a módosítást a honlapon a foglalási kóddal belépve azonnal elvégezhetik, vagy erre megkérhetik a telefonos ügyfélszolgálatot is. Az utazási irodán keresztül megváltott jegyek esetében az értékesítő iroda tudja a módosítástokat elvégezni.

 

 

 

 

 

 

(forrás: Air France, KLM – Holland Királyi Légitársaság)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk