hirdetés
hirdetés

Új New York-Párizs járat jövő nyártól

A Jetblue bejelentette, hogy London után Párizs lesz a második európai úti célja, ahová New York JFK-ről és Bostonból indít járatokat a 2023-as nyári menetrendben - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A légitársaság 2021 augusztusában indította el londoni járatait és mostanra már naponta ötször repül az USA keleti parti nagyvárosaiból az Egyesült Királyság fővárosába, Heathrow mellett immár Gatwickre is.

 

A mostani bejelentés szerint a Jetblue második transzatlanti úti célja Párizs lesz, a francia főváros elsőszámú, Charles de Gaulle légikikötőjébe 2023 nyarán indulnak el a járatok New York JFK-ről.

Egyelőre meg nem adott időpontban, de szintén a jövő nyári menetrendben pedig tovább bővül a kínálat a Boston-Logan és Párizs (CDG) közötti útvonallal. A járatokat szintén az Airbus A321neo megnövelt hatótávolságú változatával teljesítik majd.

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk