hirdetés
hirdetés

Újra napi járattal Szöulba az Asiana Airlines-szal

A dél-koreai légitársaság 2022. augusztus 2-tól tovább növeli Frankfurtból induló non-stop járatainak számát Szöulba - tájékoztatta lapunkat a légitársaság magyarországi képviselője, az Aviareps.

hirdetés

Így ezen az útvonalon 2020 április óta először ismét heti 7 alkalommal, azaz ugyanakorra sűrűséggel közlekednek a járatok, mint a járványt megelőző időszakban. Ez különösen jó hír a magyar piacnak, hiszen a légitársaság Frankfurtból induló járataihoz a Lufhansa ráhordó járatokat biztosít Budapestről.

A Frankfurt-Szöul útvonalon az Asiana Airlines Airbus A350 gépeinek komfortját élvezhetik az utasok, akik igényeik szerint 3 különböző kényelmi osztály (Economy, Economy Smartium és Business Smartium) közül választhatnak foglaláskor.Az Asiana Airlines (OZ) említett járata menetrend szerint este 19.00 órakor indul Frankfurtból  és másnap 13.30-kor érkezik Szöulba. Visszafelé útvonalon Szöulból délelőtt 10.10-kor indul a gép és 17.00 órára ér Frankfurtba.

Az uniós állampolgárok vízummentesen és karanténkötelezettség nélkül utaztanak Dél-Koreába.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk