hirdetés
hirdetés

Zseniális képpel üzente meg a British Airways a tengerentúli járatnyitást

"New York. We're back!" - üzenik az ikonikus fotó újragondolt verzióján - szúrta ki testvérlapunk, a Kreatív.

hirdetés

Nemrég az Egyesült Államok újra megnyitotta a határait az oltással rendelkező külföldiek előtt, ezt a döntést ünnepelte a British Airways egy képpel, mely egy ikonikus fotó újragondolt változata. Az eredeti, Charles Clyde Ebbet által készített fotón  felhőkarcolót építő munkások ebédelnek egy levegőben lógó gerendán, szédítő magasságban.

 

Az új fotó ezt a jelenetet akarja utánozni, ám egy apró csavarral - a munkások az eget kémlelik, mintha egy repülőgép húzna át a fejük felett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk