hirdetés

Azonnal léptek az Airbnb tulajdonosok

A világ számos pontján 6700 házigazda ajánlotta fel lakását ingyen, vagy kedvezményes áron afgán menekültek számára.

hirdetés

Az Airbnb Alapítványának kezdeményezésére eddig 6700 házigazda ajánlotta fel lakását  ingyen, vagy kedvezményes áron iafgán menekültek számára.

 

A szervezet közleménye szerint augusztusban jelentették be, hogy összefognak a riasztó afgán eseményekről szóló híradások alapján, és vállalják, hogy 20 ezer afgán menekültnek biztosítanak szállást a világban. Eddig 5,500 afgán menekült kapott ilyen jellegű életmentő segítséget.

Az Airbnb azt is bejelentette, hogy akciójuk tovább folytatódik, és további menekülteken kívánnak segíteni szállással, amennyiben Afganisztánból érkeznek menekültként.

Hozzátették még, hogy a régiónkra, illetve ezen belül Magyarországra vonatkozó adattal nem rendelkeznek, csakis az össz-felajánlásszám ismert a világban.

 

 
(forrás: Airbnb / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk