hirdetés
hirdetés

Cipruson újra beltéri maszkviselés

Alig több mint egy hónap után péntektől újra kötelezővé válik a beltéri maszkviselés Cipruson a koronavírus-járvány terjedése miatt, számolt be az egészségügyi minisztérium bejelentéséről a RIK ciprusi állami rádiószolgáltató csütörtökön.

hirdetés

A szabály alól egyedül a 12 évnél fiatalabb gyermekek képeznek kivételt. Akit péntektől a maszkviselés mellőzésén kapnak beltéren, arra 300 eurós (123 ezer forint) büntetést szabhatnak ki.

depositphotos
depositphotos

Cipruson június elsejétől szüntették meg a kötelező maszkviselésre vonatkozó szabályokat. Az elmúlt egy hétben azonban rohamosan megnőtt az újonnan fertőzöttek száma, emellett számos fertőzöttről kiderült, hogy mivel csak gyenge tüneteket produkált, nem tartotta be a karantént, és maszk nélkül jelent meg zárt térben is, áll a RIK tudósításában.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk