hirdetés
hirdetés

Digitális lehetőségek a turizmusban

Ausztriai turisztikai körökben nagy érdeklődés ővezi az easybooking.com és az osztrák nemzeti turisztikai magketing-szervezet, az Österreich Werbung legújabb fejlesztését, amely a szobafoglalások világába enged valós idejű betekintést– tájékoztatta szerkesztőségünket Kovács Balázs a GD Consulting ügyvezetője.

hirdetés

Az online szobafoglalási rendszerekben történő tranzakciókat valós időben a foglalási és lekérési lokációk irányának ábrázolásával szemléletesen leképező Booking Monitoring rendszer nagy lehetőséget rejteget a digitális alapú marketing és célcsoport-szegmentáció területén.

Az innovatív programfejlesztés segítségével mind a küldőországok vonatkozásában, mind pedig a foglalások alapján keresett desztinációk népszerűségéről egyértelmű, pontos és valós idejű visszajezés érkezik, amely minden marketing és kereskedelem területén dolgozó szakember álma.

A jövőben a valós idejű információkra reagáló programozott marketing-kampányok újabb lökést adnak a digitális kampányok tervezőinek és felhasználóinak egyaránt. A Booking Monitoing rendszer az Osztrák Turizmusnapok keretében került bemutatásra, amelyről korábban már beszámoltunk.

A rendszer működését bemutató animáció megnézhető ITT.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk