hirdetés
hirdetés

Hat francia szurkoló Bukarestben landolt Budapest helyett

Már megint a régi nóta.

hirdetés

Időről időre megtörténik, hogy különböző szervezetek, hírességek (például rangos európai sportszervezetekrocksztárokpolitikusok) összekeverik Magyarország fővárosát Romániáéval, amit a 444.hu szúrt ki a jurnalul.ro bejegyzése alapján.

A póruljárt hatosfogat felhívott egy turisztikai ügynökséget, bemondta az úti célt meg a többi részletet és szépen hátradőlt. A cég intézkedett, szurkolóink megkapták jegyeket, felültek a repülőgépre és irány a magyar főváros.

Fotó: Foter.hu
Fotó: Foter.hu

Ám elég nagy lehetett a meglepetésük, amikor leszálltak a gépről és… ukrán szurkolókkal találkoztak. Akikről amúgy azt hitték, magyar szurkolók. 

Aztán amikor bekerültek a városközpontba, rájöttek, hogy a „magyarok” ukránok, „Budapest” pedig Bukarest. Persze, már későn. És ha már ott voltak, szomorkásan beültek egy központi teraszra és végignézték, hogy szenved a francia válogatott a magyar fővárosban.

A hírek szerint a turisztikai ügynökség keverte össze a fővárosokat, ráadásul csak félig, ugyanis három jegy valóban Bukarestbe szól, három viszont Budapestre. És innen már tényleg senki nem ért semmit.

(forrás: jurnalul.ro / foter.hu / 444.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai