hirdetés
hirdetés

Londonban már elkezdődött a karácsonyi vásár

Nemcsak a melegrekord dőlt meg az Egyesült Királyságban, hanem karácsonyi vásár sem kezdődött még ilyen korán: a londoni Selfridges idén már nem várt augusztusig, 149 nappal az ünnep előtt, vagyis július 29-én nyitotta meg különleges szekcióját - számolt be a Guardian hétfőn.

hirdetés

REUTERS/Toby Melville

Ezzel rekordot döntöttek (eddig két nappal később, azaz 147 nappal karácsony előtt indult legkorábban a „szezon”), így a világon elsőként nyílt karácsonyi osztály az áruházlánc londoni boltjában az Oxford Streeten. A nyári-téli vásár különösen a turisták körében népszerű, de a londoniak is egyre többen keresnek felfrissülést és ajándékokat a karácsonyi díszek között.

„Számos, a világ minden tájáról érkező vásárlónk, a londoni nyaralásán lelkesen kapkodja el az ünnepi dekorációkat és emléktárgyakat, amiket otthon nem tudna megvenni” - idézte az Independent az áruház karácsonyi szekciójának beszerzőjét. Eleanor Gregory hozzátette, hogy a nyári nyitás egyszerűen csak a növekvő vásárlói igényre válasz, ugyanis egyre többek számára a karácsonyi szezonon kívüli vásárlás a megfelelő.

A karácsonyi hangulatot a feldíszített fán és a télapón kívül a polcokat elárasztó ünnepi dekoráció fokozza. Van minden, a 6 fontba kerülő karácsonyi gömbtől a 45 fontért megvásárolható motoros télapóig, de lehet kapni David Bowie karácsonyfadíszt, vagy éppen a nyár ihlette SUP-os télapót. Az árusítást pedig az interneten is megkezdték, igaz, a kollekciónak csak korlátozott része érhető el.

(forrás: Euronews)

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk