hirdetés
hirdetés

Megint buliztak egy nagyot fiatalok egy osztrák síparadicsomban

Ezúttal a tiroli Sankt Antonban csapatták  kétszázan, a koronavírusjárvány miatti legszigorúbb lezárások közepette.

hirdetés

A fiatalok magánszállásokon béreltek szobákat és úgy játszották ki az osztrák járványügyi előírásokat, hogy szezonális munkakeresőként jelentkeztek be. Az igencsak ravasz ötlet az internetet terjedt, adja hírül az euronews.com tudósítása.

123rf
123rf

„ Nagyon nehéz azt leellenőrizni, ha valaki azzal a hamis ürüggyel van itt hetekig, hogy munkát keres, de persze, hogy nincs munkalehetőség a járvány miatt, közben pedig síel és bulizik", védekezett Helmut Mall, Sankt Anton polgármestere.

A hatóságok most azt kérik, hogy szigorítsák az ellenőrzéseket. A helyiek attól tartanak, hogy egy olyan gócpont alakulhat ki, mint az ischgli volt tavaly.

Sankt Anton nem az egyetlen hely Tirolban, ahol nőtt a feszültség az elmúlt napokban. Zillertalban hét embernél azonosították be a koronavírus dél-afrikai variánsát, ami sajtóinformációk szerint úgy került a tartományba, hogy helyi lakosok Dél-Afrikában golfozással ünnepelték az új évet.

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk