hirdetés
hirdetés

Összehangolja promócióját Prága és Bécs a távoli piacokon

Szorosabbra fűzi együttműködését Bécs és Prága a turizmus területén. A bécsi városházán június 17-én ötéves együttműködési megállapodást írt alá Bécs és Prága polgármestere - írja a GD Consulting.

hirdetés

Fotó: 123rf
Fotó: 123rf

Az együttműködés oka az ENSZ fenntarthatósági céljainak elérésé érdekében a jó gyakorlatok kölcsönös megosztása, valamint közös projektek megvalósítása a smart city fejlesztések, digitalizáció és a turizmus területén. Az ünnepélyes aláírási ceremóniát követően Michael Ludwig, Bécs polgármestere a sajtónak elmondta, hogy a nemzetközi turizmus újraindítása terén a két város hasonló kihívásokkal szembesül, ezért a tapasztalatcserén túl a távoli piacokon is összehangolják a két város aktivitásait, promóciós tevékenységüket. A sajtóközleményben utalás olvasható arra, hogy Bécs város Prága mellett hasonló kapcsolatokra törekszik a V4-es ország-csoport többi fővárosával: Budapesttel, Pozsonnyal és Varsóval is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk