hirdetés
hirdetés

Tajpeji városnézés tranzitvárós ücsörgés helyett

Több évnyi szünet után a  Tajvani Turisztikai Hivatal ismét félnapos ingyenes városnézést  kínál a  tranzitutasoknak, hogy ezzel is csábítsa a külföldi turistákat egy hosszabb tartózkodására, tájékoztatta az idegenforgalmi szakmát a tajvani China Airlines (CI).

hirdetés

Az ingyenes félnapos túrákon azok a tranzitutasok vehetnek részt, akiknek 7-24 órát  kell várakozniuk a csatlakozó járatuk előtt, és érvényes vízummal rendelkeznek a Kínai Köztársaságba, vagy olyan országokból érkeznek, amelyek vízummentes beutazást tesznek lehetővé.

Az átutazók 2023. május 1-jétől vehetnek részt ezen a programon. A Tajvani Turisztikai Hivatal reméli, hogy ez a kampány lehetőséget ad az átutazóknak arra, hogy megismerjék Tajvan kultúráját, sajátosságait, és arra ösztönzi őket, hogy a jövőben Tajvant válasszák úti célként.

Depositphotos
Depositphotos
 

Három túrát kínálnak  az átutazóknak, köztük a délelőtti "Taipei felfedezése", a délutáni "A tajvani természet szépsége és a hagyományos tajvani művészet", valamint az esti "Gourmet túra" angol nyelvű idegenvezetéssel.

Ezenkívül májustól három új "On Your Own" túrát vezetnek be, hogy az utazóknak rugalmasabb utazási lehetőségeket biztosítsanak. Ezek a túrák programajánlatokat, a Taoyuan Airport MR T-vonalon (Taipei Mass Rapid Transit , a tajpeji METRO),  egyirányú utazásra jogosító utalványokat és kedvezményeket kínálnak a partnerüzletekben, így a látogatók saját maguk fedezhetik fel a Taoyuan Airport MRT-vonalon található látnivalókat.

Az ingyenes félnapos túrákra 10-45 nappal előre kell foglalni a rendezvény weboldalán, a saját vezetésű túrákra pedig 5-45 nappal előre. A szabad helyek függvényében az átutazók Tajvanra érkezésük napján is foglalhatnak.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk