hirdetés
hirdetés

Új turisztikai minisztert neveztek ki Egyiptomban

Pontosabban visszatérőt: Hisham Zaazou 2012-től ez év márciusáig töltötte be ezt a pozíciót, most újra ő lett a turizmusért felelős miniszter.

hirdetés

Egyiptom új miniszterelnöke, Sherif Ismail régi-új turisztikai minisztert nevezett ki Hisham Zaazou személyében. Zaazou először 2012-ben töltötte be ezt a posztot még Hesham Qandil miniszterelnöksége alatt, de Hazem El-Beblawi és Ibrahim Mehleb irányítása alatt is ő dolgozott egészen ez év márciusáig.

A turizmusban dolgozók közül néhányan úgy nyilatkoztak, hogy optimisták Zaazou visszatérésével kapcsolatban, hiszen rendkívül erős kapcsolatokat ápol a küldőpiacokkal és külföldi tour-operátorokkal.

Zaazou feladata többek között az lesz, hogy helyreállítsa az egyiptomi turizmusba vetett bizalmat és visszafordítsa a külföldi országok által az egyiptomi utazás kapcsán kiadott figyelmeztetéseket, amelyek a biztonsági kockázatokra vonatkoznak.

Hisham Zaazou (Forrás: Wikimedia Commons)
Hisham Zaazou (Forrás: Wikimedia Commons)

(forrás: Tourexpi)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk