hirdetés
hirdetés

Új-Zéland lassan a világ közepe

Folyamatosan nő az Új-Zélandra közlekedő nemzetközi járatok száma és kapacitása. Nem véletlenül.

hirdetés

Jövő év októberétől az American Airlines beindítja járatát Auckland és Dallas-Fort Worth valamint Los Angeles és Christchurch között.

Fotó:Pixabay
Fotó:Pixabay

Ezen a héten pedig teljesítette első járatát a Cathay Pacific légitársaság új Airbus A 350-1000 típusú gépével Hong Kong és Auckland között. Az új típus az utat alig 10 óra alatt teszi meg. A gép 334 utas szállítására alkalmas, ami 54-gyel több, mint a korábbi forgalmat bonyolító Airbus A350-900-as. A gép teherszállító kapacitása 316 tonnára nőtt, ami 40 tonnával több mint az előző géptípuson.

A tajvani China Airlines szintén növelte kapacitását az ausztrál-ázsiai útvonalon. Számos járatuk naponta kétszer közlekedik Tajpej és Ausztrália illetve Új-Zéland között, igy lehetőség van közvetlen csatlakozásra Tajpejben az Európából (Bécs, Amszterdam, Frankfurt, London, Milánó) érkező utasoknak. Azok az utasok akik a hosszabb tajvani tranzit időt választják, ingyenes városnézésen vehetnek részt a légitársaság szervezésében.

"Augusztusban 251.100 tengerentúli turista érkezett az országba, 4.400-zal többen mint az elmúlt évben. Több turista látogatott Új-Zélandra is Ausztráliából és Tajvanról, míg a Kínából és Malajziából érkezők száma csökkent. 3.9 millió turista érkezett Új-Zélandra 2018 augusztusa és 2019 augusztusa között, ami majdnem 100.000 fős növekedést jelent, mondta el a távoli, Csendes-óceán-beli szigettel kapcsolatban Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli magyarországi konzulja.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk