hirdetés
hirdetés

Utazási magazinnal rukkolt elő az Airbnb

Hamarosan megjelenik a magánlakások turisztikai célú kiadásával foglalkozó Airbnb saját, negyedéves magazinja, amelyet a regisztrált tulajok ingyen megkaphatnak.

hirdetés

A cég Pineapple című, 128 oldalas magazinját térítésmentesen küldik ki az Airbnb-n regisztrált ingatlanok tulajdonosainak, az első számból 18.000 példányt nyomtattak.

A lapban egyelőre nincsenek hirdetések, és úgy tervezik, hogy minden alkalommal három desztinációra fognak fókuszálni - az első kiadásban San Franciscóra, Londonra és Szöulra esett a választás.

A beköszöntőben leírják, hogy a magazin célja felfedezni alapvető értékeinket: a megosztást, a közösséget és a valahova való tartozást, a felfedezésre való inspirálást – nem csupán a magazinban szereplő városokban, hanem bárhol, ahol az olvasó jár.

Andrew Schapiro, az Airbnb kreatív igazgatója elmondta, hogy a cég már évek óta készül a lap kiadására. Hozzátette, hogy a magazint már a novemberi szöuli dizájnfesztiválra is kiviszik.

A Pineapple-t ezen kívül észak-amerikai és európai könyvesboltokban is meg lehet majd vásárolni: az USA-ban 12 dollárért, az Egyesült Királyságban 9 angol fontért, Európában pedig 11 euróért.

A magazin negyedévente fog megjelenni, és később hirdetések is helyet kapnak benne azért, hogy fedezni tudják az előállítás költségét.

(forrás: Travel Mole)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk