hirdetés
hirdetés

Romantikus vonatokkal járhatjuk be Itáliát

Az "FS Treni Turistici Italiani" nevű cég minőségre kalibrált vasúti szolgáltatásokat kínál a fenntartható turizmus és az olasz vidék gazdagságának újrafelfedezése érdekében.

hirdetés

Céljuk, hogy a látogatók a vasúti utazást a nyaralás szerves részeként, a teljes turisztikai élmény minőségi összetevőjeként éljék meg. Az FS Treni Turistici Italiani három szolgáltatási területen indul el:

Depositphotos / VladimirNenezic
Depositphotos / VladimirNenezic

„Luxus”, a nagymúltú csúcsvonatok elindításával, elsősorban a 2024-ben debütáló Orient Express La Dolce Vita olasz luxusvonattal, vagy a legendás Velence Simplon Orient Expresszel a Belmondtól, amely már európai útvonalakon közlekedik.

"Expressz és történelmi vonatok" új desztinációk bevezetésével, beleértve az éjszakai vonatokat is, közép- és hosszú távú útvonalakon a főbb olasz városok és jelentős turisztikai célpontok között. Az expressz vonatok által kínált szerelvények 1980-as és 1990-es évekbeli kocsikból állnak, amelyeket a rimini vasúti műhelyekben teljes körűen korszerűsítenek, kizárólag turisztikai célra. Ezek a műhelyek egyfajta átszerelő műhelyei lesznek ennek a szegmensnek, amelyek differenciált szolgáltatási környezetet kínáló kocsikból állnak (éttermi kocsik expressz főzéssel a fedélzeten, hálókocsik, tárgyalókocsik, csomagszállító kocsik kerékpárok, sílécek és a fenntartható mobilitást szolgáló járművek szállítására). Az FS Treni Turistici Italiani a Fondazione FS tulajdonában lévő történelmi vonatokon is biztosítja a járatokat a félsziget különböző történelmi régióiban, ad hoc programokkal és gyakoribb járatokkal, olyan túrákkal, amelyek kombinálják a vonatozást a megállókon található érdekességekkel: vezetett látogatások, gyalogtúrák, étel- és borkóstolók formájában

"Omnibus-Regional" szolgáltatások, amelyek garantálják a regionális vonatok forgalmát hétvégén, kedvező árakon és mindenki számára elérhetően, olyan vonalakon, amelyek látnivalókban gazdag, festői és természeti szempontból érdekes területeken szelik át az országot. 

Az FS Treni Turistici Italiani amellett, hogy reagál az olaszországi vasúti turizmus iránti növekvő keresletre, egy új, valóban fenntartható turizmusfajta népszerűsítését segíti elő, mind a jól ismert desztinációk, mind a klasszikus útvonalakon kívül eső célpontok eléréséhez.

(forrás: www.assistgroup.it )
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk