hirdetés
hirdetés

Magyarország legjobb vidéki rendezvényhelyszíne lett ez a hotel

A Business Traveller magazin által, immáron 12. éve megrendezett Business Excellence díjátadón a kastély a „Legjobb Rendezvényhelyszín – vidék” kategóriájában győzedelmeskedett. A kastély pihentető szolgáltatásai mellett kiváló rendezvénytérként is funkcionál, reprezentatív termeivel és kertjével - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

hirdetés

Az eseményen 10 kategóriában hirdettek nyertest, melyek közül a „Legjobb Rendezvényhelyszín – vidék” indulóiból a BOTANIQ Turai Kastély került ki győztesként. A díjat a BDPST Group hotel üzletágának vezetője, Somlyai Zoltán vette át.A BOTANIQ Turai Kastély 19 vendégszobája és pihentető wellness, spa és fitnesz szolgáltatásai mellett számos rendezvénylehetőséggel is várja az érdeklődőket. Impozáns termei, melyek főúri eleganciát sugallanak, és 10 hektáros ősfás kastélykertje teret kínál kisebb céges, illetve családi rendezvények számára is. Az események hangulatáról a kastély különleges kialakítása és az egykor itt lakó Schossberger család örökségét bemutató festmények és fali díszítések gondoskodnak, míg a vendégek gasztronómiai élményeiről a szálloda Clarisse, illetve Pálmaház éttermei. Kültéri rendezvényekre a kastélykert is tökéletesen kihasználható és igény szerint berendezhető, hűvösebb időben pedig a beltéri terek is alkalmasak nagyobb csoportok befogadására.A kastély megnyitása óta számos eseménynek adott otthont. Az elmúlt két év során blues koncert, BBQ-est, egészség fókuszú esemény, filmforgatás, autómárka-bemutató, számos sajtórendezvény és influencer event is megvalósult területén, ezek mellett pedig rendkívül kedvelt esküvői helyszínként is funkcionál.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk