hirdetés

Marriott a CPI Hotels portfóliójában

Nem is egy, hanem mindjárt kettő: egyik Prágában, a másik nálunk, Budapesten.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Két Marriott házzal bővült a dinamikusan fejlődő CPI Hotels portfóliója. A CPI Hotels kötelékében mind a budapesti, mind a prágai szálloda Marriott franchise partnerként a továbbiakban is a megszokott néven, a magas színvonalú Marriott sztenderdek és hűségprogramok megtartásával működik.

A pesti Courtyard by Marriott a Blaha Lujza térnél
A pesti Courtyard by Marriott a Blaha Lujza térnél
 

A Budapest belvárosában működő 234 szobás, négycsillagos Courtyard by Marriott Budapest City Center üzemeltetését 2021. április 1-től a CPI Hotels budapesti regionális központja vette át.

A CPI Hotels budapesti csapata Nagy-Szász István vezetésével már két budapesti szállodát üzemeltet: a 68 szobás Mamaison Hotel Andrássy butikszállodát és a 38 lakosztállyal rendelkező Mamaison Residence Izabella apartmanhotelt. Ezen felül a cégcsoport 2 új szálloda fejlesztésén dolgozik Budapesten, az V. kerületben: a négycsillagos Mamaison Hotel Chain Bridge (korábbiakban Starlight Suiten Hotel Budapest) és a közvetlen szomszédságában egy 99 szobás háromcsillagos ház nyitása várható a közeljövőben.

„Büszkék vagyunk, hogy portfóiónkban üdvözölhetjük a világszerte ismert és elismert Marriott brand-et. Biztosíthatjuk vendégeinket és partnereinket, hogy minden tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsuk a váltás után is“, nyilatkozta Jan Kratina, a CPI Hotels CEO-ja.

A budapestihez hasonlóan a prágai 161 szobás négycsillagos Courtyard by Marriott Prague City szálloda is csatlakozott a CPI Hotels kötelékébe, így a szállodacsoport kínálata a cseh fővárosban már 8 házra bővült.

 

A CPI Hotels-láncról

CPI Hotels a CPI Property Group szállodaüzemeltető üzletágának leányvállalata. A prágai központú hotelcsoport. a több mint 10 ezer ágykapacitással és körülbelül 13 ezer férőhelyes konferencia befogadóképességével Csehország legnagyobb szállodavállalata jelenleg 6 ország 15 régiójában 29 szállodát üzemeltet Clarion, Comfort, Mamaison, Holiday Inn, Buddha-Bar, Spa & Kur márkanevek égisze alatt.

(forrás: CPI / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk