hirdetés
hirdetés

Új szálloda nyílt Budapesten

A Damjanich utca 50. szám alatt nyílt 36 szobás D50 hotelhez egy összesen 350 fős befogadóképességű rendezvényközpont is tartozik.

hirdetés

Az elsősorban esküvők, rendezvények és konferenciák lebonyolítására szakosodó, a Városliget szomszédságában fekvő D50 már tavaly márciusban elkészült, azonban a járványból adódó hektikus helyzetben csak most, negyedik nekifutásra sikerült megnyitniuk.

A 36 szobás ház, amely már a Szállodaszövetség tagja, hamarosan a három csillag superior besorolást kapja majd – tudtuk meg Nováky Dénes igazgatótól, aki hozzátette, az egyházmegye tulajdonát képezi a hotel, és az Esztergom Budapesti Főegyházmegye Szent Máté Ingatlanüzemeltetési Központja működteti, de természetesen nem csak az egyház szolgálatában áll majd. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alatt idén komoly bázisát képezi majd az eseményhez kötődő rendezvényeknek és szálláshelye lesz az egyházi személyeknek, de általában egyéni, csoportos és üzleti vendégeket várnak a rendezvények (pl. esküvők) résztvevői mellett.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk