hirdetés
hirdetés

Új szállodaigazgató a Hotel Clark Budapest élén

2021 áprilisától Lukács Istvánt nevezték ki az Unione csoporthoz tartozó Hotel Clark Budapest szállodaigazgatói pozíciójára.

hirdetés

A szállodai szakember korábban hat éven át dolgozott a Four Seasons Gresham Palace kötelékében, majd az Aria Hotel Budapestnél először front office manageri, majd később rooms divisions manageri szerepkörben bizonyította rátermettségét és szaktudását, kiérdemelve a szálloda igazgatói székét. Innen vezetett az út Budára, a Clark Hotel vezetői pozíciójába.

„Nagy megtiszteltetés számomra ez a lehetőség, mely meggyőződésem, hogy annak is köszönhető, hogy az évek alatt a különböző neves szállodákban nem csak felbecsülhetetlen értékű tapasztalatot, hanem annál is értékesebb emberi kapcsolatokat gyűjtöttem a betöltött szerepkörtől függetlenül. A Hotel Clarkkal már nyitása óta szemeztem és többször megfordultam vendégként is. Úgy vélem, minden adott ahhoz, hogy hosszútávon is Budapest top szállodái között tudjuk a Clark Hotel Budapestet, amelyhez egy lelkes csapat töretlenül kitartó munkája elengedhetetlen” - mondta az új igazgató.Stelkovics Judit, az Unione csoport projekt igazgatója, április elsejével adja át Lukács Istvánnak a stafétabotot a Clark Hotel vezetői székében. “Nagy örömömre szolgál, hogy Lukács István személyében egy olyan szakember került szállodánk élére, aki méltóan és hitelesen képviseli a Clark „legendás vendégszeretetét” és folytatja azt az utat, amit a szálloda tulajdonosai megálmodtak és amit a Clark lelkes csapata naponta képvisel” – köszöntötte Judit az új igazgatót.

A budapesti szállodák vendégértékelései alapján nemrégiben a Tripadvisor-on 1. helyezést is elért szálloda folyamatosan üzemel és nyitva tart üzleti úton lévő vendégei számára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai