hirdetés
hirdetés

Új kollégákkal lendületben a Christian Tour csapata

A közelmúltban több személyi változás történt a Christian Tour budapesti csapatánál. A társaság magyarországi igazgatója, Kovács Zsolt mutatta be idei terveiket és a munkatársakat olvasóinknak.

hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, az utazásszervező tavaly kezdte meg működését hazánkban. A Christian Tour a Memento Group vállalatcsoport része, akárcsak a legfontosabb turisztikai desztinációkban beutaztatóként működő Memento Holidays, a korfui szállodákat üzemeltető Memento Hotels, illetve a csoport közlekedési vállalata, az 50 darab modern autóbusszal rendelkező Memento Bus. A vállalatcsoport stratégiai központját a közelmúltban a Brexit miatt Londonból Amszterdamba helyezte át.

Az 1997-ben alapított Christian Tour Romániában a legnagyobbak közé tartozik, tavalyi magyarországi irodanyitása a közép-európai terjeszkedés része volt. A Christian Tour elsőként Moldáviában alapított leányvállalatot, tavaly Magyarország mellett Szerbiában és Lengyelországban kezdték meg utazásszervezői tevékenységüket. A vállalatcsoport 44 irodában összesen 450 főt foglalkoztat. A társaság 2015-ben 105 millió, 2016-ben pedig 125 millió euró bevételt ért el, az idei terv 150 millió.

A vállalatcsoport alapítója az informatikus végzettségű Christian Pandel, aki kiemelte, hogy a cégek különböző tevékenységei mögött a legmodernebb, saját fejlesztésű, valós idejű online foglalási rendszer áll, amely B2B és B2C szisztémában is működik. A magyarországi iroda az idén repülős és buszos utakat kínálnak görög, spanyol, olasz, egyiptomi és bolgár üdülőhelyekre.

Az ajánlatokat két katalógusban adták közre, az egyik csak a senior repülős programokat tartalmazza. A Senior Voyage katalógusban elő- és utószezoni ajánlatok szerepelnek, 55 év felettiek részére, kedvezményes áron Spanyolországba és Olaszországba. A program repülős utazást, hét éjszakás, négycsillagos szállást és félpanziós ellátást tartalmaz, fakultatív kirándulásokkal, versenyképes áron. A másik katalógus foglalja össze a nyaralási ajánlatokat.

Görögországi üdülési kínálatuk a legszélesebb Magyarországról: Korfut, Zakynthost, Rodoszt és Krétát a Wizz Air járataival, Thassost, az olimpiai Riviérát, Pargát, Lefkadát, a Halkidiki-félszigetet egyénileg és buszos utazással érhetik el az utasok. Az üdülőhelyek többségére magyarul beszélő idegenvezetőt telepítenek. Bekerült idén a kínálatban az egyiptomi Hurghada, a spanyolországi Tenerifa és Mallorca, valamint a bolgár tengerpart is, ezekre az üdülőhelyre a Wizz Air járatain foglaltak le block seat-eket. Mallorcán és Tenerifén jelentős szálláskapacitással rendelkeznek, ráadásul a szigeten saját irodájuk működik, saját buszukkal szállítják az utasokat, akiket magyar nyelvű idegenvezető is vár a helyszínen.

A Christian Tour budapesti csapata:

Kovács Zsolt
Kovács Zsolt – országos igazgató
Jónás Ilona
Jónás Ilona – irodavezető
 
Szabó Annamária
Szabó Annamária – értékesítési munkatárs
Beri Enikő
Beri Enikő – értékesítési munkatárs
 
Tóth Zsolt
Tóth Zsolt – értékesítés és marketing

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk