hirdetés
hirdetés

Ákos50 koncert a Siófok50 programsorozatban

Hamarosan elérkezünk az év feléhez, és ahogy azt a várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófok megígérte, érkezik a jubileumi ünnepsorozat félévi nagy dobása: június 30-án a stílusosan szintén 50. életévét betöltő Ákos koncertezik a Nagystrand fehér homokos strandján, a Plázson.

hirdetés

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző 2018. áprilisában ünnepelte 50. születésnapját, ezzel egy időben pályafutásának 30. évfordulóját. A tavaszi hónapokban akusztikus műsorokkal járta az országot, de nyártól újra a fesztiváloké és a szabadtéri nagyrendezvényeké a főszerep, ahol a jubileumi műsor egyfajta lazább, rockosabb verziója kerül színpadra egy megújult zenekarral.

A Siófok50 egész éves rendezvénysorozatának egyik csúcspontja lesz az Ákos50 koncert, ezért a szervezők egy igazán nagyvonalú ajándékkal készülnek: az állandó siófoki lakosok számára díjtalan a belépés! Az ingyenes karszalag átvétele június 20-29. között lesz lehetőség a siófoki Tourinform irodában, előzetes regisztrációt követően, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával.

A karszalagra jogosult állandó siófoki lakosok az alábbi linken tudnak regisztrálni: bit.ly/akos50regisztracio

További információ itt:

https://www.facebook.com/events/210855662829362/

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai