A Chef’s Table-nek keresztelt kötetlen beszélgetésből sorozatot tervez a TMSZ-elnöksége. Az első összejövetelen szakmai szervezetek vezetői: Polgár Tibor (Turisztikai Managerek Szövetsége), Selmeczi Vilmos (TMSZ Gasztronómiai Tagozat), Molnár Gabriella (Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége), Puczkó László (Turisztikai Tanácsadók Szövetsége), Juhász Szabolcs (Magyar Fürdőszövetség), Kovács László (Magyar Vendéglátók Ipartestülete), valamint a Turizmus Panoráma és a Turizmus Trend szaklapok főszerkesztői, Szebeni Zsolt és Szántó Zoltán vettek részt. A beszélgetést Szombathy Pál moderálta.
A meghívott olyan aktuális témákkal kapcsolatban fejtették ki véleményüket, mint a vendéglátóipar vagy a fővárosi turizmusirányítás helyzete, a Malév eltűnésének következményei, illetve az ágazat hatékonyabb érdekérvényesítésének lehetősége. A nem túl rózsás aktualitásokat az étterem kiváló fogásai ellenpontozták.