hirdetés

Budapest magát alakítja egy Bollywood-i szerelmes filmben

A nagy sikerre – körülbelül 20 millió nézőre – számító „Raabta”, az indiai sikerfilmgyár, Bollywood egyik legújabb alkotása, melyet Budapesten forgattak, és a történet a magyar fővárosban is játszódik - tudtuk meg a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtól (BFTK).

hirdetés

A film készítői Budapest és Bécs – mint befutók – közül választottak várost. Ezen sokat dolgozott a BFTK. Emellett a BFTK nemzetközi kiállításokon és konferenciákon rendszeresen tárgyal az indiai beutaztató cégek képviselőivel a budapesti turisztikai lehetőségekről, attrakciókról, vonzó kulturális programokról. 

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ egy korábbi közleménye szerint – mely a KSH adatokon alapul –  az indiai turisztikai küldő piac növekedési üteme 2016-ban Budapesten20% fölött volt a vendégéjszakák tekintetében. A BFTK-nál remélik, hogy az eddigi dinamikus emelkedést tovább növeli a nagy nézőszámra számító Raabta. A film 2017. június 9-én kerül a mozikba.

A film az Indiában nagy sztárnak számító Sushant Singh Rajput és Kriti Sanon főszereplésével készült, rendezője Dinesh Vijan, producerei: Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Dinesh Vijan, Homi Adajania. A zenéjét Pritam szerezte.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai