hirdetés
hirdetés

Ismét TDM-konferencia lesz

2018. május 17-18. között Siófok ad otthont a Magyar TDM Szövetség XIX. Országos TDM konferenciájának. A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület és a Szövetség együttműködésével szerveződő rendezvény fókuszában ezúttal is a TDM szervezeti rendszer jövője áll, különös tekintettel a kiemelt turisztikai fejlesztési térségekben zajló fejleményekre.

hirdetés

A kétnapos találkozó tematikája a fentiek mellett konkrétan érinti a Balaton Kiemelt Turisztikai Fejlesztési Térség pozícionálását, a leaderré válás folyamatát, az elkészült minőségmenedzsment rendszer bemutatását, valamint a turizmusban rejlő innovációs tartalékok részletezését is. A csütörtöki nap délutánján a legutóbbi konferencián nagy sikerrel zajló Crea©tivity – pódiumbeszélgetésre sor kerül, ahol az egyes TDM szervezeteknél megvalósított best practiseket hallhatják majd az érdeklődők, elsősorban a social media területéről.

A konferencia második napján a már megszokott TDM Agora kerül megrendezésre, 6 előadó 6 kerekasztallal várja a résztvevőket: a blogolás, a chatbotok és a mobilon történő fényképezés és videózás rejtelmei mellett előtérbe kerül a márkaépítés a közösségi oldalakon, valamint számos egyéb, turisztikai szervezetek számára hasznosítható tudás, tapasztalat is átadásra kerül. . A szokásokhoz híven a rendezvényt megelőző napon, május 16-án 16.30 órától kerül sor a Magyar TDM Szövetség Közgyűlésére.

Regisztráció és szállásfoglalás 2018. május 14. 12.00 óráig a Magyar TDM Szövetség oldalán lehetséges.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai