hirdetés

Hilton Garden Inn szálloda nyílik Budapest belvárosában

A Hilton szállodavállalattal kötött franchise-megállapodás keretében nyitja meg Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven a lánc első szállodáját az országban az Accent Hotel Management. A fővárosban egyedülálló elhelyezkedést kínáló 214 szobás hotel a Hilton harmadik szállodai egysége lesz Budapesten.

hirdetés

„Magyarország turisztikai népszerűségének folyamatos növekedését jellemzi, hogy az európai fővárosok közül Budapest könyvelhette el a legnagyobb RevPAR-növekedést 2016-ban” – mondta Patrick Fitzgibbon, a Hilton EMEA régiós fejlesztéseiért felelős elnökhelyettese. „A Hilton Garden Inn Budapest City Centre, mint a Hilton szállodalánc első, úgynevezett focused service kategóriájú szállodája Magyarországon azoknak szól majd, akik a jó ár-érték arány mellett magas minőségű szállásszolgáltatásokat keresnek a városban.”

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a város pesti oldalán, az Andrássy út exkluzív üzleteitől karnyújtásnyira épül. A Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre fekvő szállodából a város főbb nevezetességei könnyen megközelíthetők.

Az újonnan épülő hotel legfelső, 9. szintjéről lélegzetelállító kilátás nyílik a Szent István-bazilikára és az operaházra. A szállodában bőséges, látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár várja majd a vendégeket. A Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry is helyet kap a hotelben, amely egy nonstop delikátüzlet, ahol italok, harapnivalók és a legszükségesebb egészségügyi és kozmetikai termékek beszerzésére nyílik lehetőség. Budapest a nemzetközi konferenciák egyik legkedveltebb európai helyszíne, ezért a szálloda az üzleti vendégek elvárásainak is maximálisan szeretne megfelelni: a három tárgyalóterem mellett minden igényt kielégítő business center is a vendégek rendelkezésére áll majd.

A budapesti Hilton Garden Inn éttermének látványterve
A budapesti Hilton Garden Inn éttermének látványterve

Csordás Imre, az Accent Hotel Management ügyvezetője elmondta, hogy Magyarország egyik vezető, 16 szállodában közel 1600 szobát üzemeltető szállodamenedzsment vállalkozásaként rendkívül nagy öröm számukra, hogy partnerségre léphetnek a Hiltonnal egy ilyen nagy ívű szállodaberuházás kapcsán. „A Hilton Garden Inn Budapest City Centre új és izgalmas kínálatot képvisel majd a budapesti szállodapiacon, ahol üzemeltetőként már sok tapasztalattal rendelkezünk” – értékelte a fejlesztés fontosságát az Accent Hotel Management ügyvezetője.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a már jól ismert Hilton Budapest és a Hilton Budapest City szállodákhoz.

„Az Accent Hotel Management és a Hilton együttesével a tökéletes párost találtuk meg, amelyek biztosíthatják az ingatlanberuházás hosszú távú sikerét a fejlesztő-tulajdonos számára” – jellemezte a projektben betöltött szerepét a tulajdonos szállodai szaktanácsadójaként részt vevő Martina Maly-Gärtner, a Michaeler & Partner ügyvezető igazgatója.

John Greenleaf, a Hilton / Hilton Garden Inn márkáért nemzetközileg felelős igazgató az új budapesti szállodafejlesztés bejelentését a márka számára rendkívül sikeres 2016-os év tökéletes zárásaként értékelte. „A Hilton Garden Inn jelenleg 50 szállodával van jelen Európában, amit további 40 folyamatban lévő projekt követhet a közeljövőben. Közép-Európa továbbra is kiemelten fontos a lánc fejlődésében” – emelte ki John Greenleaf, aki hozzátette, hogy 2017-ben is számos fontos, új szálloda, köztük Románia fővárosában a Hilton Garden Inn Bucharest Old Town nyitását tervezik.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre pontos címe Budapesten, a 6. kerületi Lázár utca 11–13. lesz.

Itt lesz a Hilton Garden Inn Budapest City Centre:

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai