hirdetés
hirdetés

Hotelblogger kerestetik

Ha szeretsz utazni és élményeket gyűjteni, érdekel egy holisztikus szálloda világa, és tudod, mitől izgalmas egy blogposzt, jelentkezz! 

hirdetés

Az újjászülető bükfürdői Caramell Premium Resort****superior hotelbloggert keres most induló blogjához.

A feladat: a Resort életének, színes mindennapjainak feldolgozása könnyed hangvételben, egy éven keresztül havonta öt-hat posztban, amelyhez egy éven keresztül minden hónapban 3 éjszaka szállodai tartózkodást biztosítunk két főre, félpanziós ellátással, és az előre egyeztetett szolgáltatások térítésmentes használatát.

Forrás: caramell.hu
Forrás: caramell.hu

Mi az, amit a legérdekesebbnek találsz? Miért ajánlanád másnak? Mit látsz, mit hallasz, mit eszel? Melyik szolgáltatás kihagyhatatlan? Mi az, ami meglepett? Mi az, ami szokatlan, de érdekes volt a számodra?

Feladat továbbá kis Gourangáról, a Resort kabalacicájáról szóló blogoldal vezetése, előre egyeztetett gyakorisággal, szintén egy éven keresztül.

Olyan lelkes bloggerek jelentkezését várjuk, akik

• új, különleges élményekre vágynak
• szeretnek utazni
• érdeklődnek a holisztika és az ayurvedikus módszerek iránt
• tudják, mitől lesz izgalmas egy blogposzt
• rendelkeznek annyi szabadidővel munkájuk, tanulmányaik mellett, hogy havonta néhány napot Bükfürdőn töltsenek
• lelkesek, elhivatottak.

Amit cserébe adunk:

• egy éven át havonta 4 nap / 3 éjszaka tartózkodás a Caramell Premium Resortban, az előre egyeztetett szolgáltatások igénybevétele mellett
• lehetőség kötetlen, otthoni munkavégzésre előre egyeztetett bejegyzéstervezet alapján
• fejlődési lehetőség az online média, a kommunikáció és a marketing területén
• kapcsolatépítés és tapasztalatszerzés a szállodai szakmában: a napi rutintól a rendezvényeken át a kalandpálya működtetéséig.

A próbafeladat:

1. A Caramell Premium Resort új szlogenje: „a teljesség harmóniája”. Írj könnyed, közvetlen hangvételű blogposztot az alábbi témában: „Holisztika mindenkinek – mit is jelent a teljesség harmóniája?” (kb. 1500 karakter).
2. Keress Gourangáról, szállodánk kabalacicájáról vagy kalandpályánkról, a Kristály Toronyról egy fotót az interneten, adj neki figyelemfelkeltő címét, és írj hozzá néhány soros szöveget!

Jelentkezésedet 2016. november 10-ig várjuk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

A győztest a Caramell Premium Resort****superior ünnepélyes megnyitóján hirdetjük ki, és mutatjuk be a szakma és a sajtó képviselőinek.

 

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai