hirdetés
hirdetés

Ki az Év Utazási Tanácsadója?

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége pályázatot hirdet partnerirodáknál alkalmazásban álló utazási tanácsadók körében. A pályázat célja, hogy minden évben kitüntesse azt az utazási tanácsadót, akit az utasokért tett áldozatos munkájáért az utazóközönsége az Év Utazási Tanácsadójának szavaz meg. Ezzel a díjjal kívánja a Szövetség elismerni az utazási tanácsadók munkáját.

hirdetés

A jó utazási tanácsadó tisztában van az adott úti cél beutazási feltételeivel, lehetőségeivel és akár veszélyeivel is, programot, szállást és utazási lehetőségeket kínál, mindezt leginkább az utas(ok) igényeire szabva. Munkájában gyakran találkozik nehézségekkel: például rövid határidővel kell találnia az utazási igénynek megfelelő megoldást, vagy kezelnie, kommunikálnia kell egy menetrendmódosítást. A kihívások nem szegik kedvét, veszi az akadályokat és a legjobbat nyújtja - amiért most elismerik.

Az utazási tanácsadó személyesen is jelntkezhet, de kollégái, utasai is jelölhetik: ez utóbbi esetekben azonban a szervezők keresik fel az utazási tanácsadót, hogy tájékoztassák a jelölésről, valamint a pályázaton való részvételhez hozzájárulásását kérjék. (Így tudja engedélyezni például, hogy megfelelő képet lássanak róla a szavazók).

Bármely – jelenleg is – MUISZ Partner Irodában dolgozó utazási tanácsadó jelölhető/jelentkezhet. A pályázatnak szeptember 15-ig kell megérkeznie a Utazási Irodával Utazók Facebook oldal számára személyes üzenet formájában. A jelentkező a pályázat benyújtását követő 2 munkanapon belül visszaigazolást kap a pályázat beérkezéséről.

Pályázni az alábbiakban felsorolt információk hiánytalan megküldésével lehet:

  • Pályázó utazási tanácsadó neve
  • Pályázó utazási tanácsadó hivatalos e-mail címe, amelyre a pályázatra való jelentkezés visszaigazolható.
  • Pályázó utazási tanácsadó fényképe, amelyet a pályázat lebonyolítása során az Utazási Irodával Utazók Facebook oldalon közzétehetünk 
  • MUISZ Partner Iroda neve, település
  • A pályázó személyes véleménye, miért érdemes az Év Utazási Tanácsadója díj elnyerésére. Ezek lehetnek korábbi díjak, tapasztalatok, extrém szituációk/történetek, amelyet csak kevesen tudtak volna megoldani. Kérjük, hogy ezt a bemutatkozó szöveget 4-5 mondatban fogalmazza meg. 

Szavazás menete

A  határidőig beérkezett pályázatok a szeptember 18. napon felkerülnek az Utazási Irodával Utazók Facebook oldalára. A szakma és az utazóközönség egyaránt szavazhatnak a reakciógombokkal, a negatív jeleket (szomorú, mérges) nem számolják majd szavazatnak: azon utazási tanácsadó, akinek a pályázatára november 15-ig a legtöbb (pozitív) reakció érkezik nyeri el az Év Utazási Tanácsadója címet.

Nyeremény

Az Év Utazási Tanácsadója pályázat nyertese 1 éven keresztül viselheti a megtisztelő címet, amelyet az utasok szavaztak meg számára megbízható és segítőkész munkája elismeréseként. Emellett az első három helyezett pénznyereményben is részesül az alábbiak szerint:

  • I. Helyezett: 100.000 Ft
  • II. Helyezett: 30.000 Ft
  • III. Helyezett: 20.000 Ft
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai