hirdetés
hirdetés

Régi barátok, újdonságok

Budapesti partnertalálkozó keretében ismertette csütörtökön a Robinson Tours 2018-as árualapját. Továbbra is Bulgáriában a legnagyobbak, de erősen jön fel Albánia és Montenegró.

hirdetés

Bulgária — a régi barát. Ekképpen jellemzi legjobban értékesített desztinációját a térség szakértője. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a vaskos katalógus majdnem felét teszik ki Robinsonék bulgáriai ajánlatai. A balkáni ország tengerpartjára jövő nyáron is eljuthatunk repülővel, 7 illetve 14 éjszakás turnusokban. A Budapestről induló járatokat a Travel Service üzemelteti szombaton és hétfőn, míg Debrecenből hétfőnként a Bulgaria Air Charter repül Burgaszba. Debreceni, szombathelyi, veszprémi, nyíregyházi, zalaegerszegi valamint szolnoki indulással 6 útvonalon közlekednek buszok a bolgár tengerpartra június 1. és szeptember 9. között. Több új szálloda is színesíti a kinálatot Aranyhomokon, Szent Konsztantin és Elenában, Obzorban, Szveti Vlaszban, Naposparton és Neszebárban. Megtudtuk: a desztináció felsőbb kategóriás szállodái egyre népszerűbbek. Jakócs Áron ügyvezető figyelmeztetett: érdemes a bulgáriai előfoglalásokkal igyekezni, mert hamar betelnek a helyek. „Nem a magyarok töltik meg hamar a helyeket” — tette hozzá. A tengerparti nyaralások mellett egész Bulgáriát érintő repülős körút és síelés is került a jövő évi válogatásba.

Jakócs Áron, fotó: Robinson Tours

Szintén szerepel négy körúttal Grúzia a katalógusban. A kaukázusi ország kulturális és történelmi csemegéi mellett a különlegességek kedvelői fognak leginkább örülni a Gudauri síterep nyújtotta havas örömöknek. A hóbiztos terep 3200 méteres magasságig várja december és május között pályaszállásokon a síelőket.

Oroszországban Szentpétervár az egyik sláger. Egyebek mellett a Wizz Air menetrendi járatával 8, Helsinkivel is kombinált utat kínál az iroda. A figyelem központjába kerül idén a labdarúgó vb is, mely rajongói klub tagjaként vízummentesen juthatnak el szurkolók.

Törökország újatöltve címmel futott neki Jakócs Áron a következő fejezetnek. „Béke és nyugalom van, az utazási kedv és a szállodai árak növekednek” — mondta. Török partnerük a Crystal szállodalánc érdekeltségébe tartozó Kilit Global. A szállodalánc révén a legnagyobb kapacitást biztosítják. Idén Alanyában, Belekben, Antalyában és Side-ben kínál a Robinson új szállodákat. A hét éjszakás turnusokat a Travel Service gépei szállítják Debrecenből és Budapestről június elejétől október második feléig. Debrecenből vasárnap, Budapestről kedden, szerdán és vasárnap indulnak járatok Antalyába.

130 résztvevő, fotó: Robinson Tours

Az Adriát Szlovéniától Albániáig programozza 2018-ban az iroda. Jakócs Áron különösen Albánia mintegy 370 kilométernyi, jellemzően homokos tengerpartjára hívta fel a figyelmet. „A magyar szereti a homokos partot” — osztotta meg tapasztalatát. Jövőre Wizz Air helyett szintén a Travel Service fogja reptetni június 19. és szeptember 4. között az utasokat Tiranába. A kedvező ár-érték arányú országban Durres és újdonságként jövőre kínált Vlora tengerpartja a legnépszerűbb. Bővül a szállodai kínálat is.

Az évek óta értékesített Montenegróba 2018-ban a Wizz Air-rel is eljuthatnak az utasok. A podgoricai leszállás után elsősorban Budva, Becici, Sveti Stefan, a kotori öböl vagy az újdonság Canj osztoznak a magyar utasokon.

Szintén szerepelnek a jövő évi kínálatban azerbajdzsáni, baltikumi és csehországi városlátogatások, körutazások. A cseh kínálatot külön erre fejlesztett szállásfoglalási portál is segíti.

Jakócs Áron szintén megköszönte a 2017-es szezon eredményeit a partnereknek, kollégáknak. Kiemelte a partnerek fontosságát, és hogy továbbra is folytatja a korábbi években megkezdett és jól működő korrekt partnerpolitikát. Továbbra is hangsúlyt helyeznek az előfoglalási szezon erősítésére, amit a korábbi évek  tapasztalati, eredményei is alátámasztanak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk