hirdetés
hirdetés

Végre nem koronavírus-téma: Melyik lesz az Év Irodája?

Bár az a vírus következménye, hogy az ünnepélyes díjkiosztót március 26-ról június 4-re halasztották a szervezők, ám a shortlist már kész, és ebben rangos helyet kapott a NetPincér különleges ferencvárosi új irodája, amely a Studium Irodaházban található.

hirdetés

 

Az egyedi megjelenésű irodáról

Terek, színek, formák játékos megjelenése, laza formájú, de mégis igazán komoly munka helyszínét biztosító iroda született az Art Front Hungary Kft. jóvoltából a Czuczor utcában, Göbölyös Kristóf belsőépítész vezetésével. Akiknek munkája az Év Irodája shortlist-esei közé került - 27 másik döntőssel együtt. 600 nm2 alapterületű az a co-working térrel, fogadó térrel, kisebb tárgyalókkal, irodákkal és a központi térhez szervesen kapcsolódó teakonyhával felszerelt új munkahely, ahol 2019 vége óta 49-en dolgoznak, és ahol a NetPincér PR-részlege és marketingesei, jogi és pénzügyi osztálya, HR-része, valamint IT-val foglalkozó csapata kapott helyet.

Az ételek kiadása illetve a szállítás indítása, azaz maga a futárközpont egy emelettel lejjebb működik, nem ezen a szinten. Azonban közös pizzanap, vagy vállalati meetingek, találkozók színhelyének már ezt az új munkateret választják, ahol lehet akár babzsákra telepedni, vagy kényelmes fotelbe süppedni, bárszékre ülni, miközben a kávézóból vihet magával a beszélgetésre bárki kávét, teát, és különböző magvakat, egészséges ételeket is választhat a pultról bárki.

A NetPincér alapszínei közül meghatározó piros színű íves fal fogadja az irodába érkezőt, szobor-szerű térrácssal osztva, sok növénnyel és áttetsző függönyökkel biztosítva azt az intimitást, amely nem az elzártságot, hanem akár az önálló munka lehetőségét is biztosítja.  A függönyöket, a megfelelő árnyékolástechnikát a JAB Anstoetz magyarországi képvisele szállította, az üvegfalú kis tárgyalók privacy-érzését teszi lehetővé. Egyúttal az IT-csapat közös tere is kapott sok-sok zöld növényt, és egy fehér transzparens anyagból készült akusztikai függönyt, amely csillapítja a zajt és empírikus hatása is jelentős.

Mi ez a verseny pontosan?

Az Év irodája címet egyszerre egy kisebb és egy nagyobb nevezett irodának ítélik oda, a 2019-re meghirdetett verseny esetén 170 körüli a nevezők száma (nincs pályázati díj), ebből választotta ki a shortlist-eseket a szakmai zsűri, akik közt ott szerepel a NetPincér különleges irodája is, mint a fődíj egyik várományosa.

 

 

 

 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Art Front Hungary Kft./fotók: JAB Anstoetz)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!