hirdetés
hirdetés

Bemutatkozott turisztikai kínálatunk az ANTOR BeLuxon

November 13-án zajlott le Belgium egyik legjelentősebb turisztikai sajtórendezvénye, az ANTOR BeLux média workshop.

hirdetés

A brüsszeli The Dominican Hotel konferenciaközpontjában rendezett eseményen mintegy 160 belga újságíró, televíziós személyiség és médiaszakember kereste fel a Belgiumban működő 36 nemzeti turisztikai képviselet standjait. Az ANTOR workshop mindig az év egyik legjelentősebb turisztikai sajtóeseményének számít, ahol a nemzeti turisztikai képviseletek tanulmányutakról állapodnak meg és média-megbeszéléseket folytatnak. A Magyar Turizmus Zrt. Benelux képviselete a rendezvényen önálló standdal vett részt, és az alábbi belgiumi médiumokkal állapodott meg 2014. évi sajtótanulmányútról, riportról, illetve forgatásról:

  • A Vlaanderen Vakantieland népszerű flamand TV műsor (1,3 millió fős nézettség műsoronként) produkciós igazgatójával 2014. februári budapesti forgatásról, a Télétourisme francia nyelvű TV produkcióval pedig gasztronómiai témájú forgatásról született megállapodás (utóbbi adást a francia TV5 is átveszi).

  • A magyar egészségturizmusról készít komolyabb cikket és beszámolót az Apparences életmód magazin.

  • A közel 1 éve üzemelő Eindhoven-Debrecen közvetlen légijárat kapcsán Debrecenről és az Alföldről készülnek majd cikkek és riportok a Grande (75.000 példány), a Krant van West Vlaanderen (450.000 olvasó) és a Télépro (175.000 példány) együttműködésével.

  • Belgium piacvezető műsormagazinja, a másfél milliós olvasottságú Ciné Télé Revue, valamint a népszerű luxus újság, a 600.000 olvasóval rendelkező Step de Luxe Magazine Budapestre látogat 2014 tavaszán.

  • A Belga Autóklub szabadidős magazinja, s egyben Belgium legnagyobb példányszámú lapja, a VAB Magazine (341.000 példány) desztinációt bemutató riportot (Destination report) szervez a képviselet közreműködésével a Balatonra fókuszálva.
(forrás: Magyar Turizmus Zrt.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai