Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu

A Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető.

"A Kifli.hu új Delikátesz termékeivel elhozza a mediterrán életérzést vásárlóinak. Az étvágygerjesztő sós falatkák hagyománya spanyol szokás,eredete felől megoszlanak a mondák. Egyes legendák szerint X. Alfonz spanyol király kezdett esti bora mellé csipegetni, mások szerint a leleményes kocsmárosok szolgálták fel a sós kóstolókat, hogy még jobban csússzon hozzájuk az alkohol. Mit hoz házhoz mindebből az online élelmiszerüzlet?" - írja a vállalat.

 

Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője elmondta: „Nálunk a legfontosabb az, hogy vásárlóinknak minőségi időt szabadítsunk fel azáltal, hogy házhoz visszük hozzávalóikat. A legújabb Delikátesz termékek összeválogatásából könnyen és gyorsan felkészülhetnek akár egy spontán összejövetelre is.”.

A modern közösségi élmények egyik kedvelt forgatókönyve, hogy átugranak a szeretteink, és különösebben nagy előkészület nélkül eszünk, iszunk, beszélgetünk. Kinek van mindig ideje több fogásos vacsorát főzni? Néha az embernek épp csak arra van érkezése, hogy a hűtőből néhány dolgot ízlésesen a tányérra helyezzen.

A tapas titka

Szaftos, illatos, roppanós - minden legyen friss, ez a kulcs! A már bontott, vákuumcsomagolt szalámik, a sajtok, amiket megdézsmáltunk, gyakran nem alkalmasak arra, hogy felszolgáljuk őket, mert elvesztették a tapashoz elengedhetetlen frissességüket. A Kifli.hu Delikátesz termékeit, a világ bármely pontjáról is érkeztek, naponta frissen szeletelik! Ahhoz pedig, hogy ezt a prémium állapotukat megőrizzék, hűtve szállítják ki a rendelést!

Húsoktól a sajtokig

A közeljövőben a Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető, valamint zsíros, kemény cheddar és félzsíros, lágy mozarella sajtok. Egy kóstolót?

 

 

Forrás: Store Insider


Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.