hirdetés
hirdetés

Díjat nyert az Expo Congress Hotel****

Ma délelőtt 11 órakor ünnepélyes keretek között osztották ki a Gerbeaud Ház Átrium termében a XIV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat díjait.

hirdetés

A FIABCI Magyar Tagozata, a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület idén 14. alkalommal írta ki a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, melynek szervezésében a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) is részt vett, a Magyar Építész Kamara pedig támogatóként közreműködött.

A Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels szállodacsoport a 2009-ben teljesen felújított 4-csillagos Expo Congress Hotellel nevezett a versenyre. A részletes pályázati anyagot 2012. október 26-ig kellett benyújtani, melyben bemutatásra kerültek az épület felújításának egyes fázisai és fotók illusztrálták a fejlődést, majd a jelenlegi állapotot. A Hungexpo főbejárata mellett található, különleges, kereszt alaprajzú, 12 emelet magas Expo Congress Hotel a színvonalas megvalósításért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének különdíját nyerte el. A 160 szobás szálloda 3 konferenciateremmel, körpanorámás Sky Bar-ral, Spa és fitnesz részleggel, valamint egy saját étteremmel rendelkezik, amelyet egy terasz egészít ki.

A Budapesten jelenleg 13 szállodát üzemeltető Mellow Mood Hotels csoport meghatározó szerepet játszik a magyarországi szállodaipar fejlesztésében és a hazai turizmus feltételeinek javításában. Az oklevelet a két tulajdonos mellett Blandl Judit általános igazgató vette át.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai