Ha Unicum Riservát kóstolna, igyekezzen!

Új, szuperprémium termékkel rukkolt elő a Zwack család. Olyan gyógynövényekből előállított likőrt hoznak forgalomba májustól, amelyet speciális technológiával, dupla hordós érleléssel készítenek, és amelyből csak minimális mennyiség kerül kiskereskedelmi értékesítésre.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

„Az Unicum Riserva az első olyan termék, amely szuperprémium termék lesz a gyógynövénylikőr piacon”, mondta Zwack Izabella, a Zwack birodalmat vezető testvérek egyike, aki a cég új fejlesztését mutatta be öccsével, Sándorral közösen.

Az Unicum Riserva elnevezésű új italukból a topvendéglátóhelyek már rendelhetnek, kiskereskedelmi értékesítésre pedig májustól terítik a polcokra – minimális mennyiségben. A kevés eladható tétel oka egyrészt a prémium változat – soha, sehol nem szokás tengernyi mennyiséget készíteni belőle. Másrészt a Riserva elkészítési módja a magyarázat. Ugyanis olyan eredeti, 80 éves, matuzsálem korú hordóban kerül először, amelyből mindössze egyetlenegy maradt meg az ádáz idők során (jó néhány társából például pontonhíd – igen, jól hallották! – készült a Dunára, a II. világháború idején). A patinás hordónak van egy speciális titka is: dongái között folyton egy speciális anyag, un. „fekete méz” termelődik, amely az Unicum Riserva egyik meghatározó összetevője is egyben.

A másik pedig, mint megtudtuk Zwack Sándortól, aki a családi manufaktúrában a fűszerek, gyógynövények szakértője, hogy a készülő Riserva átkerül innen egy másik hordóba, használt tokaji aszús hordóba további érlelésre. Ezeket a hordókat Izabella használja tokaji Dobogó Pincészetében, ahol a Zwack borok készülnek. „Ez a különleges, dupla hordós eljárás adja az új ital semmihez sem hasonlítható karakterjegyeit”, mondta Zwack Sándor az ital bemutatóján.

A Riserva ízvilága valóban komplex, de egyben lágy, fűszeres és gyümölcsös is. Fellelhető benne kevés sárgabarck, mentás, mézes jegy: utolérhetetlen. A testvérek híres édesapja, nagyszüleik büszkék lehetnének az utódaikra. Már csak azért is, hiszen a gyárat sok éven át egyedül vezető Zwack Péter édesapja és annak testvére, a termelést előtte vezető testvérpár, János és Béla, hiába eveztek végig egy hajóban, annyira nem voltak jóban, hogy a gyárépületben lévő irodáik közé egy ügyvéd szobáját helyezték, akinek János, amikor minden áldott reggel, amikor megérkezett a gyárba, annyit mondott: „Mondja meg Bélának, hogy jó reggelt!”


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.