hirdetés
hirdetés

India a fogászati turizmus élén

India fogászati turizmusa az elmúlt évek során mintegy 30%-al növekedett és várhatóan 2012-re, mintegy 2 milliárd $-al fog hozzájárulni az ország GDP-jéhez - számolt be a Worldental.org.

hirdetés

India hatalmas erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy fogászati turizmusa megfeleljen legyen és a nyugati országokra régóta érvényes nemzetközi minőségi szabványoknak. Egyre terjed az angol nyelv használata is az intézményekben.

Az indiai egészségügyi rendszer rendkívül csábító a külföldiek számára, hiszen lényegesen olcsóbbak a kezelések mint a nyugati országokban, ezért viszont igen fejlett fogászati és esztétikai kezelésben részesülnek a vendégek. Ami az árakat illeti Amerikában, vagy a Nugat Európai országokban egy-egy fogtömés akár 300-400 amerikai dollárba is kerülhet,míg ez India esetében csupán 20-40, vagy akár a gyökérkezelés mely előbbi országok esetében akár 3000 dollár is lehet, de Indiában 1000, maximum 2000 dollárt kell fizetniük a kezelésért.

A versenyképes árakhoz társul még az ország gazdag kulturális hagyománya, természeti értékei, melyet a fogturizmusra szakosodott utazásszervezők igyekeznek a fájós fogú utasok számára összeállított csomagjaikba belefoglalni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai